صدور بیش از ۱۹۰۰۰ روادید برای زائران افغانستانی از مرز چذابه هوش مصنوعی و توانمندسازی معلمان راهبرد اصلی آموزش و پرورش عملیات بزرگ پلیس در شاهرود؛ کشف کارگاه سیار تولید سلاح با ۱۱ هزار قالب جنگی! معاون استاندار تهران: حدود ۴۵ درصد خودرو‌های شخصی در استان فرسوده و نیازمند نوسازی هستند زنجان فردا چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد استان همدان فردا تعطیل شد هشدار هواشناسی برای تهران/ رگبار در نیمه شمالی و وزش باد شدید در نیمه جنوبی و غرب چهارمحال و بختیاری فردا تعطیل شد نحوه به‌کارگیری معلمان سوادآموزی در آموزش و پرورش اعلام شد البرز چهارشنبه تعطیل شد کرمانشاه چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد رئیس سازمان هواشناسی: بارش‌های پاییز هم منابع آبی از دست‌رفته را جبران نمی‌کند هرمزگان روز چهارشنبه ۲۲ مردادماه تعطیل شد کردستان چهارشنبه تعطیل شد هشدار زرد هواشناسی برای آب‌های جنوب کشور استرداد متهم کلاهبرداری ۱۶۷ هزار دلاری به ایران با همکاری اینترپل

دیگر شناسنامه‌ها المثنی ندارند

محمد باقرعباسی گفت: شناسنامه‌های جلد قرمز یا مستعمل یا دچار تغییرات هویتی نیازمند تغییر بوده و صدور شناسنامه المثنی منتفی است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۸ - ۰۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 26
کد خبر: ۱۵۲۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، معاون امور هویتی و حقوقی سازمان ثبت احوال شناسنامه‌های جلد قرمز یا مستعمل یا دچار تغییرات هویتی را نیازمند تغییر عنوان كرد و افزود: مدارك مورد نظر اصل شناسنامه و دو قطعه عكس است و فرمی نیز در دفاتر پیشخوان باید پر شود.

وی همچنین این روند را نیازمند همراه داشتن شماره ملی والدین و اطلاعات همسر و فرزندان دانست و گفت: اگر فردی شناسنامه خود را گم كرد بلافاصله باید درخواست شناسنامه جدید بدهد و دیگر شناسنامه المثنی صادر نمی‌شود.

عباسی با اعلام این كه در صورت مفقودی بلافاصله باید درخواست شناسنامه مجدد داده شود تا از سو استفاده جلوگیری به عمل آید، اظهار كرد: این كار نباید به بعد موكول شود؛ چرا که ممكن است در فرصت زمانی اندك برای یک امر مهم، برای این منظور اقدام شود و در كوتاه مدت امكان صدور مجدد نباشد.

وی ادامه داد: شناسنامه مدركی است كه به كرات به آن نیاز پیدا می‌كنیم؛ لذا لازم است هر از چند گاهی از عدم مفقودی آن اطمینان حاصل كرده و آن را در دسترس بگذاریم.

عباسی همچنین به مردم توصیه كرد سریال این مدرك شناسایی شخصی را همراه داشته باشند؛ در این راستا یكی از معضلات اخیر، در دسترس نبودن شناسنامه ثبت‌نام كنندگان برای خرید خودرو بود در حالی كه سایت پذیرنده شماره سریال شناسنامه را نیاز داشت.

معاون امور هویتی و حقوقی سازمان ثبت احوال همچنین سریال شناسنامه را كدی یونیك معرفی كرد كه برای هر شناسنامه به صورت خاص صادر شده است و لذا همواره باید در یاد افراد باشد.

عباسی لزوم صدور مجدد شناسنامه برای آن دسته از مدارک شناسایی كه همچنان به صورت جلد قرمز در دسترس افراد بوده را متذكر شد و گفت: ممكن است فردی از یک شناسنامه مفقود شده سو استفاده كند و مشكلات بسیاری برای فردی ایجاد شود كه مدرک شناسایی خود را گم كرده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار