اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

تنها ۳۷ درصد آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ درباره ایران رضایت دارند

نتایج جدیدترین نظرسنجی انجام‌شده در آمریکا نشان می‌دهد فقط ۳۷ درصد از شهروندان این کشور از عملکرد رئیس‌جمهور کشورشان در قبال ایران رضایت دارند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۱۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 03
کد خبر: ۱۵۲۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، نتایج جدیدترین نظرسنجی در آمریکا نشان می‌دهد درصد کمی از مردم این کشور از سیاست خارجی «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در قبال ایران و کره شمالی رضایت دارند.

 

نتایج این نظرسنجی که توسط شبکه خبری «سی‌ان‌ان» انجام شده نشان می‌دهد سیاست خارجی ترامپ در قبال کره شمالی تنها مورد حمایت ۴۰ درصد آمریکایی‌ها است. این رقم درباره ایران از این هم پایین‌تر و حدود ۳۷ درصد است.

 

دولت «دونالد ترامپ» بعد از خروج از «برجام» در راستای سیاستی موسوم به «فشار حداکثری علیه ایران» به اقداماتی تحریک‌آمیز مانند قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی»، اعزام یک ناوگروه، چند بمب‌افکن بی-۵۲ و چند جنگنده اف‌-۲۲ به منطقه رو آورده است. (جزئیات بیشتر)

 

در تازه‌ترین اقدام تحریک‌آمیز، بامداد ۳۰ خردادماه یک فروند پهپاد جاسوسی آمریکا وارد حریم سرزمینی جمهوری اسلامی شد. این هواپیما در منطقه روبروی کوه مبارک هدف آتش پدافند نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار گرفت و سرنگون شد. (جزئیات بیشتر)

 

«سی‌ان‌ان» در گزارشی که بامداد چهارشنبه از این شبکه خبری پخش شد میزان رضایت از عملکرد کلی ترامپ را بدون تغییر نسبت به ماه گذشته ۴۳ درصد عنوان کرد. در این نظرسنجی میزان نارضایتی از عملکرد او ۵۲ درصد گزارش شده است.

 

طبق گزارش سی‌ان‌ان سیر تحولی عملکرد ترامپ در شش ماه گذشته به این صورت بوده است: رضایت کلی از عملکرد ترامپ در ماه ژانویه ۳۷ درصد، در ماه فوریه ۴۰ درصد، در ماه مارس ۴۲ درصد، در ماه آوریل ۴۳ درصد، در ماه مه ۴۳ درصد و در ماه ژوئن ۴۳ درصد گزارش شده است.

 

مقایسه ترامپ با سایر روسای جمهور آمریکا در بازه‌های زمانی مشابه نشان می‌دهد او وضعیت ضعیف‌تری نسبت به آنها در نظرسنجی‌ها دارد. نتایج این مقایسه نشان می‌دهد اکثر روسای جمهوری آمریکا در ماه ژوئن از سومین سال ریاست‌جمهوری خود در وضعیت بهتری نسبت به ترامپ قرار داشته‌اند.

 

با در نظر گرفن این معیار، جورج بوش پدر در سال ۱۹۹۱ با ۷۱ درصد رضایت از عملکرد در صدر جدول قرار می‌گیرد و پس از او به ترتیب «دوایت آیزنهاور» (۶۷%)، «جان اف کندی» (۶۱%)، جورج بوش پسر (۶۱%) «باراک اوباما» (۴۸%)، «ریچارد نیکسون» (۴۸%)، «بیل کلینتون» (۴۷%)، «رونالد ریگان» (۴۳%)، «دونالد ترامپ» (۴۳%) و «جیمی کارتر» (۲۸%) قرار دارند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار