ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

واکنش اسنودن به دریافت تابعیت روسیه

واکنش اسنودن به دریافت تابعیت روسیه پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا در واکنش به دریافت تابعیت روسی از سوی پوتین گفت بعد از دو سال انتظار و حدود ۱۰ سال در تبعید، کمی ثبات برای خانواده وی تفاوت ایجاد می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۰۵ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 27
کد خبر: ۱۵۲۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، «ادوارد اسنودن» به دریافت تابعیت روسی از سوی رئیس‌جمهور روسیه واکنش نشان داد و گفت شهروندی روسیه به خانواده او تقریباً یک دهه بعد از این که این پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا فایل‌های عملیات‌های جاسوسی ایالات متحده را افشا کرد و به مسکو متواری شد، ثبات می‌دهد.

اسنودن دوشنبه (۲۶ سپتامبر) در توییتی در اولین واکنش عمومی خود به فرمان پوتین در اعطای تابعیت به او نوشت: بعد از دو سال انتظار و حدود ۱۰ سال در تبعید کمی ثبات برای خانواده من تفاوت ایجاد خواهد کرد. برای آن‌ها و برای همه ما حریم خصوصی آرزومندم.

به گزارش «فاکس نیوز»، وی دو سال پیش گفته بود برای تابعیت دوگانه آمریکا و روسیه پس از دریافت اقامت دائم روسیه درخواست خواهد داد. ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به اقدام پوتین، موضع ایالات متحده مبنی بر این که اسنودن باید برای محاکمه به اتهام جاسوسی به آمریکا بازگردد را تکرار کرد.

پرایس گفت: با این واقعیت که او به نوعی تابعیت آمریکایی خود را تقبیح کرده آشنا هستم اما مطلع نیستم آن را رد کرده باشد.

به گفته وکیل سانودن در گفت‌وگو با خبرگزاری دولتی ریانووستی روسیه، لیندسی میلز همسر آمریکایی اسنودن که از او دو پسر دارد هم برای شهروندی روسیه درخواست خواهد داد.

اعطای تابعیت جدید به اسنودن در بحبوحه تشدید تنش‌ها میان مسکو و واشنگتن انجام شده است. جنگ اوکراین وارد هشتمین ماه خود شده و پوتین دستور بسیج نسبی برای اعزام ۳۰۰ هزار مرد روس به ارتش را صادر کرده است. پرایس دوشنبه گفت اسنودن می‌تواند مشمول سربازی و به اوکراین فرستاده شود، اما وکیل وی به رسانه‌های روس گفت این اتفاق نخواهد افتاد.

اسنودن سال ۲۰۱۳ افشا کرد که دولت وقت آمریکا به رهبری باراک اوباما مکالمات و پیام‌های شهروندان عادی این کشور را شنود می‌کند. وی پس از مدتی ناچار شد به روسیه پناهنده شود. فعالان آمریکایی در سال ۲۰۱۶ طوماری را تهیه کرده و در آن خواستار عفو اسنودن از سوی اوباما شدند. تعداد امضاهای این طومار تا سال ۲۰۱۷ به بیش از یک میلیون رسید و نهایتاً به کاخ سفید ارسال شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار