تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد

زمان آغاز مزایده خودرو‌های خارجی در مهر ۱۴۰۱+ جزئیات

زمان آغاز مزایده خودرو‌های خارجی در مهر ۱۴۰۱+ جزئیات سخنگوی سازمان اموال تملیکی گفت: این مزایده را از ساعت ۸ صبح روز پنجشنبه هفتم مهر آغاز می‌کنیم که تا ساعت ۲۴ روز ۱۲ مهرماه ادامه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 28
کد خبر: ۱۵۲۳۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ صاحب حجتی، در خصوص جزئیات مزایده ۱۰۶۲ خودرو در سازمان اموال تملیکی اظهار کرد: اولین اطلاع‌رسانی را وزیر امور اقتصادی و دارایی در خوزستان اعلام کرد که بنا بود چنین کاری از طریق بورس کالا انجام شود، اما با پیگیری‌هایی که انجام شد، متوجه شدیم از طریق بورس عملی نیست و ناچار شدیم از طریق مزایده این ۱۰۶۲ خودرو را به فروش برسانیم و در این زمینه اطلاع‌رسانی‌های لازم انجام شده است.


او افزود: به دلیل اینکه به روز برگزاری مزایده نزدیک می‌شویم، موضوع امضای الکترونیک باید مورد توجه قرار گیرد چرا که شرکت‌کنندگان در این مزایده حتماً باید ثبت نام کرده و گواهی امضای الکترونیک (توکن) را دریافت کنند و برای این کار نیز لازم است که به دفاتر ثبت اسناد رسمی در سراسر کشور مراجعه کرده و این گواهی امضای الکترونیک را دریافت کنند تا بتوانند در این مزایده شرکت کنند.

 

قائم مقام و سخنگوی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی این را هم گفت: این مزایده را از ساعت ۰۸:۰۰ روز پنجشنبه هفتم مهر ماه آغاز می‌کنیم و تا ساعت ۲۴:۰۰ روز دوازدهم مهرماه ادامه خواهد داشت.

 

حجتی اضافه کرد: متقاضیان می‌توانند فهرست خودروها و شرایطی را که برای رویت خودروها برای مزایده الکترونیک عنوان شده است، در وبگاه مزایده الکترونیک به نشانی http://eauc.setadiran.ir مشاهده کنند و از شرایط و خودروها مطلع شوند.

 

به گفته او، خریداران تا ساعت ۲۴:۰۰ روز سه‌شنبه دوازدهم مهر برای ثبت پیشنهاد قیمت در این سامانه وقت دارند و برای این کار و شرکت در مزایده ارائه کد ملی برای شخص حقیقی و کد اقتصادی برای شخص حقوقی به همراه شماره حسابی که قابل استفاده از طریق اینترنت باشد، الزامی است؛ همچنین برای مشاهده خودروها نیز در همه روزهای هفته از ساعت ۰۸:۰۰ تا ساعت ۱۶:۰۰ اعلام کرده‌ایم که استان‌ها همکاری کنند تا خریداران از خودروها بازدید داشته باشند.

 

سخنگوی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی یادآور شد: پیشنهادهایی که در سامانه مزایده الکترونیک ثبت شده باشد، روز شنبه شانزدهم مهرماه در محل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی رمزگشایی شده و همان روز هم برندگان این مزایده معرفی خواهند شد./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار