آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

تهدید اوکراین علیه نیروهای ذخیره روسیه

دفتر ریاست‌جمهوری اوکراین نیروهای ذخیره روسیه را که در پی فرمان بسیج نیروها به خدمت گرفته می‌شوند، تهدید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۴ - ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 28
کد خبر: ۱۵۲۳۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، «آندری یرماک» رئیس دفتر ریاست‌جمهوری اوکراین سه‌شنبه (۲۷ سپتامبر) نیروهای ذخیره روسیه را که در پی فرمان بسیج بخشی از نیروها از سوی ولادیمیر پوتین، به خدمت گرفته می‌شوند، تهدید کرد.

به گزارش «راشا تودی» وی خطاب به نیروهای روس مدعی شد اگر فرصتی برای زندگی می‌خواهند، تسلیم شوند. او در توییتی نوشت: نیروهای روس بسیج شده که تسلیم شوند فرصت حفظ جان خود راخواهند داشت، بقیه آن‌ها چنین فرصتی ندارند.

رئیس‌جمهور روسیه چهارشنبه (۲۱ سپتامبر) بالغ بر ۳۰۰ هزار نیروی ذخیره ارتش کشورش را برای جنگ در اوکراین فراخواند و از طرح الحاق یک سری مناطق اوکراین به روسیه حمایت و به آمادگی کشورش برای استفاده از تسلیحات اتمی با هدف دفاع از روسیه اشاره کرد.

در پی این فرمان، ینس استولتنبرگ دبیرکل ناتو ادعا کرد طرح بسیج نظامی که اولین بسیج نظامیان روس از زمان جنگ جهانی دوم تاکنون است، تعجب‌آور نیست اما باعث تشدید جنگ در اوکراین خواهد شد. وی همه‌پرسی‌ها برای پیوستن بخش‌هایی از روسیه به اوکراین را هم تشدید بحران از سوی مسکو خواند.

اوکراین و کشورهای غربی همه‌پرسی‌ها را ساختگی خوانده و مدعی هستند نتایج این همه‌پرسی‌ها از قبل تعیین شده‌اند. پیش‌تر، وزارت دفاع انگلیس مدعی شد ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه احتمالاً الحاق «بخش‌های اشغال شده اوکراین» به فدراسیون روسیه را در سخنرانی جمعه (۳۰ سپتامبر، هشتم مهر) در پارلمان این کشور، اعلام خواهد کرد.

این ادعاها در حالی است که طبق نتایج اولیه، اکثریت رأی‌دهندگان در همه‌پرسی‌های چهار منطقه در اوکراین شامل دو جمهوری در منطقه دونباس از پیوستن به فدراسیون روسیه حمایت کرده‌اند.

روسیه در ماه فوریه (اسفند گذشته) دو جمهوری خودخوانده دونتسک و لوهانسک را به عنوان مناطق مستقل به رسمیت شناخت. پوتین از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال این دو جمهوری از اوکراین، از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد و هدف خود را از این اقدام، نازی‌زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونتسک اعلام کرد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار