وزارت امور خارجه: مراقب فریبکاری و بدعهدی رژیم صهیونیستی باشید شکست رژیم صهیونیستی در غزه با توافق حماس لاریجانی: امروزه با پدیده‌ای به نام تروریسم علمی مواجهیم حماس: هنوز درباره اسامی اسرای فلسطینی، توافقی حاصل نشده است ترامپ: به توافق درباره غزه بسیار نزدیک شده‌ایم بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم یک دیپلمات زن ایرانی عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر شد اتحادیه اروپا خواستار از سرگیری همکاری ایران و آژانس شد وقوع انفجار شدید در دمشق حزب حاکم ایتالیا لایحه ممنوعیت پوشش اسلامی در اماکن عمومی را ارائه کرد پاریس: ایران شهروند فرانسوی-آلمانی را چند روز پس از لغو حکم جاسوسی آزاد کرد روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد

حمله هکری به شرکت صهیونیستی سازنده پهپاد

منابع خبری از هک شدن سایت شرکت صهیونیستی سازنده پهپاد خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 28
کد خبر: ۱۵۲۳۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، یک پیمانکار تسلیحاتی صهیونیستی که سازنده هواپیمای بدون سرنشین (پهپاد) است از هک شدن سایت خود خبر داد و گفت که نزدیک به ۴۰۰ کارمند این شرکت تحت تاثیر این حمله قرار گرفتند.

به گزارش آرتی، شعبه آمریکایی شرکت اسرائیلی Elbit اعلام کرد اطلاعات شخصی این کارمندان به دلیل هک شدن از سایت آمریکایی Elbit America حذف شده است.

این شرکت صهیونیستی اوایل ماه جاری در بیانیه‌ای به مقام‌ها این حمله سایبری را اعلام کرد و گفت: «به حدود ۳۶۹ کارمند از سرقت اطلاعات آنها در جریان این هک که در ماه ژوئن انجام شد، خبر داده‌اند.»

طبق این بیانیه، حمله‌ای سایبری در تاریخ ۸ ژوئن ۲۰۲۲ تلاش برای مداخله در این سایت آمریکایی داشته و شرکت سازنده پهپاد صهیونیستی بلافاصله اقدام به مقابله با آن کرده است.

پس از آنکه این شرکت از یک گروه امنیت سایبری در این راستا کمک گرفته و اعلام کرد: «نام افراد، آدرس، شماره امنیتی، تاریخ تولد، اطلاعات سپرده مستقیم و قومیت افراد اطلاعاتی است که این عامل ناشناس خارجی به آن‌ها دست یافته است.»

این شرکت اطلاعات کمی درباره جزئیات این حادثه ارائه کرده است، اما گفته بعید به نظر می‌رسد از اطلاعات شخصی افراد در این حادثه سوء استفاده شده باشد.

پیش از این نیز زیرساخت‌های رژیم صهیونیستی بار‌ها مورد حمله سایبری قرار گرفته‌اند، شهریور ماه سال جاری، گروه هکری با نام «سارق سخاوتمند» (The Generous Thief) اعلام کرد که داده‌های بسیاری از دانش‌آموزان و معلمان رژیم صهیونیستی به دست آورده است.

در واکنش به این خبر مرکز فناوری آموزشی در صحبت با رسانه‌های صهیونیستی تایید کرد که «نشانه‌هایی از یک حادثه سایبری» در سیستم‌های خود پیدا کرده است و با هماهنگی اداره سایبری این وضعیت را مدیریت می‌کند.

پیشتر از آن هم منابع عبری اعلام کردند که هکر‌ها اسناد و عکس‌های جدیدی از دیوید بارنیا، رئیس موساد را منتشر کردند که از هک تلفن همراه همسرش بدست آمده است. فایل‌های فاش شده شامل آزمایش خون، معاینات پزشکی و حتی عکس بارنیا از مسابقات قهرمانی جودو در سال ۲۰۱۶ در تل آویو بود. هفته پیش از آن نیز همین هکر‌ها عکسی از یک قرار ملاقات دندانپزشکی او منتشر کرده بودند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار