زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

هویت طعمه موساد در مالزی فاش شد

یک وب‌سایت صهیونیستی هویت فردی فلسطینی را که موساد در ربایش وی در مالزی ناکام ماند، فاش کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 19
کد خبر: ۱۵۵۲۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، هفته جاری رسانه‌ها اعلام کردند، مقامات مالزی توانسته‌اند یک فلسطینی از غزه را که سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) وی را در کوالالامپور ربوده بود، آزاد کنند.

در همین ارتباط کانال هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد، این فرد فلسطینی که موساد در ربایش آن ناکام مانده «عمر البلبیسی» نام دارد.وب‌سایت اینترنتی «یدیعوت آحارونوت» هم نوشت، این فرد یک برنامه نویس بوده که دو سال در ترکیه زندگی کرده است.

بر اساس گزارش ها، عملیات ربودن این فلسطینی اواخر ماه سپتامبر انجام شده و موساد برای انجام این عملیات از مزدوران مالزیایی کمک گرفته بود.

شبکه خبری الجزیره نوشت که نیروهای اطلاعاتی مالزی توانستند خود را به محل اختفای آدم ربایان رسانده و طی ۲۴ ساعت ضمن بازداشت آنها، فعال فلسطینی را نیز آزاد کنند.

در این گزارش آمده است که موساد از طریق ارتباط ویدئویی از تل‌آویو از این فعال فلسطینی درباره ارتباطاتش با گردان‌های القسام (شاخه نظامی جنبش حماس) بازجویی کرده است.

«باراک راوید» خبرنگار و تحلیلگر صهیونیست درباره خنثی‌شدن عملیات موساد در کوالالامپور تاکید کرد که آنچه در مالزی اتفاق افتاد نشان‌دهنده بزرگ‌ترین شکست موساد در سال‌های اخیر است.

طبق گزارش خبرگزاری «شهاب»، راوید درباره این گزارش در گفت‌وگویی رادیویی گفت: «اگر این رخداد درست باشد، پس یک شرمساری بزرگ و شاید بزرگ‌ترین شکست علنی‌شده موساد در سال‌های اخیر است؛ شاید از زمان ترور المبحوح در سال ۲۰۱۰ تاکنون».

تحلیلگر صهیونیست، اتکا به عناصر محلی مالزی در این فرآیند را یک شکست بزرگ دانست و افزود: «تمرکز کار ما در مالزی به این دلیل است که حماس در آنجا زیرساخت نظامی دارد و در آن‌جا در تحقیق و توسعه تسلیحات مختلف فعالیت می‌کند»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر