سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

بیانیه قدردانی «فراجا» از نیرو‌های مسلح

بیانیه قدردانی «فراجا» از نیرو‌های مسلح فرماندهی انتظامی کشور در بیانیه‌ای با تشکر از حمایت‌های نیرو‌های مسلح اعلام کرد که کارکنان انتظامی کشور تا آخرین لحظه در برابر توطئه‌های معاندان و ضد انقلاب ایستادگی کرده و با برهم زنندگان نظم و امنیت قاطعانه برخورد می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 28
کد خبر: ۱۵۲۳۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، فرماندهی انتظامی کشور در پیامی از حمایت های نیروهای مسلح (ارتش، سپاه و بسیج) قدردانی کرد.

متن پیام بدین شرح است:

«فرماندهی انتظامی کشور به عنوان حافظان جان، مال و ناموس مردم و به فرموده نایب بر حق امام زمان (عج) مقام عظمای ولایت امام خامنه ای عزیز مدظله العالی که این خدمتگزاران مردم را از ستون استوار امنیت دانسته اند، امروز بیش از هر زمان دیگری مخلصانه، شجاعانه، دلسوزانه، بی ادعا، با ایمان و اعتقاد راسخ، شبانه روز تمام توان خود را صرف تامین امنیت مردم شریف ایران اسلامی خواهد کرد.

امروز دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و عده ای آشوبگر با هر بهانه و حربه ای به دنبال برهم زدن نظم، امنیت و آسایش ملت آگاه و بصیر ایران اسلامی هستند این در حالی است که توطئه های شیطانی آن ها در برابر اتحاد نیروهای مسلح و انسجام، وحدت و هوشیاری ملت ایران که به موقع صف خود را از اغتشاشگران و آشوبگران جدا کردند، ناکام مانده است.

 

فرماندهی انتظامی کشور به پشتوانه نیروهای مسلح، ارتش، سپاه و بسیج و ملتی انقلابی و شهیدپرور و غیور که همواره در کنار خادمان خود هستند و از مجموعه انتظامی کشور حمایت های خالصانه می کنند، اجازه نخواهد داد دشمنان قسم خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به آسایش و آرامش مردم خدشه ای وارد کنند.

عزت، استقلال و اقتدار ایران عزیز امروز به برکت خون شهیدان گلگون کفنی است که از جان خود گذشتند و با پاسداری از ارزش های والای انقلاب اسلامی و آرمان های امام راحل امنیت را برای ما به ارمغان آوردند، از این رو به پشتوانه مردم انقلابی هرگز اجازه جولان دادن به دشمنان را نخواهیم داد و راهبردهای شیطانی آن ها در راستای تضعیف این نظام مقدس راه به جایی نخواهد برد و همه آن ها نقش بر آب خواهد شد.

فرماندهی انتظامی کشور در این پیام ضمن قدردانی از حمایت های مجاهدانه نیروهای مسلح (ارتش، سپاه و بسیج) و ملت سربلند و سرافراز ایران اسلامی از برادران و خواهران خود در مجموعه انتظامی کشور اعلام می دارد که کارکنان انتظامی کشور تا آخرین لحظه در برابر توطئه های معاندان و ضد انقلاب با تمام توان ایستادگی و با برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی از مرز تا مرکز برخورد قاطعانه خواهد کرد و با دلگرمی به وجود نیروهای مسلح که در این شرایط حساس در کنار مجموعه انتظامی کشور بودند، این خادمان جان برکف همراه مردم عزیز ایران اسلامی و در کنار آن ها نیز خواهند بود.ان شاءالله.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار