دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

تزریق واکسن کرونا برای دانش آموزان اختیاری است؟

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش و رئیس ستاد پروژه مهر با توصیه به دانش آموزان بالای ۱۲ سال نسبت به تزریق دز یادآور واکسن کرونا به منظور افزایش سطح ایمنی بدن، گفت: تزریق واکسن کرونا برای دانش آموزان اختیاری است اما توصیه می‌کنیم که دانش آموزان واکسن کرونا را تزریق کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۷ - ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 28
کد خبر: ۱۵۲۴۰۲

به گزارش راهبرد معاصر مهدی کاظمی با اشاره به بازگشایی مدارس و از سرگیری آموزش‌های حضوری، رعایت نکات بهداشت فردی و استفاده از ماسک توسط دانش آموزان را ضروری اعلام و اظهار کرد:  اگرچه معلمان نیز توصیه‌های لازم بهداشتی را در کلاس‌ها خواهند داشت و پوسترها و بسته‌های آموزشی نیز در مدارس وجود دارد اما خانواده و اولیای مدارس و رسانه ملی نیز در این خصوص نقش مهمی دارند.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش که در برنامه‌ای رادیویی سخن می‌گفت، با بیان اینکه بحث تهویه کلاس‌های درس توسط سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس پیگیری شده است، ابراز امیدواری کرد که مهر بانشاط و بدون مشکلی را داشته باشیم و بتوانیم به ارتقای کیفیت آموزشی کمک کنیم./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر