نخستین تصاویر از برخورد کاوشگر ناسا با یک سیارک-راهبرد معاصر
ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور قاتل مأمور پلیس حکم قصاص گرفت؛ مردی که شهید حسینیان را با خودرو زیر گرفت ادارات و دانشگاه‌های قزوین پنجشنبه تعطیل است اختلال خط ۳ متروی تهران به دلیل نقص فنی  فردا ادارات البرز تعطیل و دانشگاه‌ها غیرحضوری است تصاویر آخرالزمانی از وضعیت قرمز آلودگی هوا در تهران + عکس استانداری تهران تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را برای روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه اعلام کرد حال زن آمریکایی با کلیه خوک خوب است اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران

نخستین تصاویر از برخورد کاوشگر ناسا با یک سیارک

آژانس فضایی ایتالیا نخستین تصاویر از برخورد کاوشگر دارت ناسا با یک سیارک را به وسیله ماهواره خود (LICIAcube)خود منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۶ - ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 28
کد خبر: ۱۵۲۴۱۴

به گزارش راهبرد معاصر کاوشگر "دارت" ناسا در نخستین آزمایش دفاعی زمین با یک سیارک (سیارک دیمورفوس) برخورد کرد. هدف از این آزمایش ناسا این است که متوجه شویم که در صورت تهدید انسان‌ها به سرنوشت دایناسورها، می‌توان سنگ‌های فضایی را منحرف کرد یا خیر؟!

اکثر دانشمندان از این تصور که فضاپیمای آنها در هم شکسته شود، ناراحت خواهند شد اما برای تیم کاوشگر دارت ناسا، هر چیزی به جز نابودی کامل به عنوان یک شکست تلقی خواهد شد!

این فضاپیمای 330 میلیون دلاری (300 میلیون پوندی) به یک سیارک در حدود 11 میلیون کیلومتری بالای اقیانوس هند برخورد کرده است. این برخورد با سرعتی نزدیک به هفت کیلومتر در ثانیه رخ داده و کاوشگر نیم تنی را محو کرده است!

آژانس فضایی ایتالیا نخستین تصاویر از برخورد کاوشگر دارت ناسا با یک سیارک را به وسیله ماهواره LICIAcube این آژانس فضایی منتشر کرده است.

سیارک دیمورفوس و مسیر حرکت آن خطری برای کره زمین محسوب نمی‌شود اما هدف ناسا از این مأموریت، ایجاد آمادگی برای مواقعی است که سیارک‌های بزرگ و خطرناک، در مسیر برخورد با زمین قرار می‌گیرند./تسنیم

اخبار هوا و فضا , ناسا ,

اخبار هوا و فضا , ناسا ,

اخبار هوا و فضا , ناسا ,

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار