جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

احضار کاردار سفارت فرانسه در تهران به وزارت خارجه

احضار کاردار سفارت فرانسه در تهران به وزارت خارجه در واکنش به بیانیه مداخله جویانه وزارت خارجه فرانسه، شرکت سه نفر از وزرای مشاور دولت این کشور در اعتراضاتی در پاریس و اقدام سخیف نشریه شارلی ابدو، کاردار سفارت فرانسه در تهران در نبود سفیر این کشور به وزارت خارجه احضار شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۰۷ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 29
کد خبر: ۱۵۲۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر در واکنش به بیانیه مداخله جویانه وزارت امور خارجه فرانسه، شرکت سه نفر از وزرای مشاور دولت فرانسه در اعتراضاتی در پاریس و اقدام سخیف نشریه شارلی ابدو، کاردار سفارت فرانسه در نبود سفیر این کشور دیروز (چهارشنبه) ، توسط رئیس اداره دوم اروپای غربی به وزارت امور خارجه احضار شد. 

در این دیدار تاکید شد که جمهوری اسلامی ایران دخالت وزارت خارجه فرانسه و برخی مقامات فرانسوی در امور داخلی ایران با استفاده از تعبیرهای جعلی را مردود دانسته و قویا محکوم می کند. 

به کاردار گفته شد بیانیه وزارت خارجه فرانسه در صدد است اغتشاشگرانی که هدفی جز تخریب اموال عمومی و جان و مال مردم نداشته اند، را تطهیر کند. 

رئیس اداره دوم اروپای غربی گفت مقامات فرانسوی بازی دوگانه ای را دنبال می کنند، زیرا از سویی میزبان گروهکهایی هستند که طی سالها و نیز در ایجاد اغتشاشات اخیر در ایران مستقیما دست دارند و از سوی دیگر نیروهای انتظامی ایران را برای برخورد با همین آشوبگران محکوم می کند. 

مقام کشورمان خاطرنشان ساخت شاید مقامات فرانسوی نحوه مقابله شدید نیروهای پلیس این کشور با جلیقه زردها را که نظم و امنیت در این کشور را مختل کرده بودند، فراموش کرده اند.

رئیس اداره دوم اروپای غربی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به بخشی از بیانیه طرف فرانسوی مبنی بر اینکه این کشور، اتحادیه اروپا و سایر شرکا، تمامی گزینه های ممکن را در واکنش به تحولات اخیر مد نظر قرار خواهند داد، خاطرنشان ساخت جمهوری اسلامی ایران تحت هیچ شرایطی دخالت در امور داخلی خود را تحمل نکرده و با رصد دقیق مواضع و تحرکات بیگانگان، اقدام به‌هنگام و مقتضی را در دستورکار خواهد داشت./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار