نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

25 سال زندان برای مخالف سازش با اسرائیل در دادگاه سعودی

دادگاه جنایی عربستان سعودی امروز (یکشنبه) «داوود العلی» وبلاگ نویس و مخالف سازش با رژیم صهیونیستی را به ۲۵ سال زندان محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 02
کد خبر: ۱۵۲۸۳۸

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته وبگاه المعلومه، طبق اعلام سازمان اروپایی-عربستانی حقوق بشر، دادگاه جنایی ریاض به دلیل اینکه «داوود العلی» (شیعه و ساکن استان الاحساء) در صفحه توئیتر خود علیه عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی اعتراض شدید کرده و به دفاع از حقوق فلسطینی‌ها پرداخته، به این حکم متهم شده است.

در اعلامیه این سازمان حقوق بشری آمده است: «علی‌رغم اینکه صدور احکام خودسرانه و ناعادلانه در دادگاههای سعودی برای همگان واضح گشته است، اما به نظر نمی‌رسد که مقامات سعودی از صدور اینگونه احکام وحشتناک علیه فعالانی که واقعیت‌های تحمیل شده آنان را نمی‌پذیرند، دست بردارند».

صدور چنین احکامی در حق فعالانی که در سال‌های گذشته به روند بهبود روابط ریاض و تل آویو اعتراض کرده‌اند، سابقه داشته است.

این احکام در شرایطی صادر می‌شود که یک رسانه آمریکایی در ماه ژوئن جزئیات جدیدی از تلاش‌های عربستان سعودی برای توافقات امنیتی با رژیم صهیونیستی و برقرار کردن روابط رسمی با این رژیم منتشر کرد.

روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشت که عربستان سعودی در حال انجام گفت‌وگوهای جدی با اسرائیل برای برقراری روابط تجاری با این رژیم و رسیدن به توافقات امنیتی جدید با تل‌آویو است.

با آنکه عربستان سعودی به صورت رسمی رژیم صهیونیستی را به رسمیت نشناخته و ادعا می‌کند با این رژیم روابط دیپلماتیک ندارد در سال‌های گذشته به توافقات امنیتی محرمانه‌ای با تل‌آویو دست پیدا کرده است../فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار