غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

25 سال زندان برای مخالف سازش با اسرائیل در دادگاه سعودی

دادگاه جنایی عربستان سعودی امروز (یکشنبه) «داوود العلی» وبلاگ نویس و مخالف سازش با رژیم صهیونیستی را به ۲۵ سال زندان محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 02
کد خبر: ۱۵۲۸۳۸

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته وبگاه المعلومه، طبق اعلام سازمان اروپایی-عربستانی حقوق بشر، دادگاه جنایی ریاض به دلیل اینکه «داوود العلی» (شیعه و ساکن استان الاحساء) در صفحه توئیتر خود علیه عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی اعتراض شدید کرده و به دفاع از حقوق فلسطینی‌ها پرداخته، به این حکم متهم شده است.

در اعلامیه این سازمان حقوق بشری آمده است: «علی‌رغم اینکه صدور احکام خودسرانه و ناعادلانه در دادگاههای سعودی برای همگان واضح گشته است، اما به نظر نمی‌رسد که مقامات سعودی از صدور اینگونه احکام وحشتناک علیه فعالانی که واقعیت‌های تحمیل شده آنان را نمی‌پذیرند، دست بردارند».

صدور چنین احکامی در حق فعالانی که در سال‌های گذشته به روند بهبود روابط ریاض و تل آویو اعتراض کرده‌اند، سابقه داشته است.

این احکام در شرایطی صادر می‌شود که یک رسانه آمریکایی در ماه ژوئن جزئیات جدیدی از تلاش‌های عربستان سعودی برای توافقات امنیتی با رژیم صهیونیستی و برقرار کردن روابط رسمی با این رژیم منتشر کرد.

روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشت که عربستان سعودی در حال انجام گفت‌وگوهای جدی با اسرائیل برای برقراری روابط تجاری با این رژیم و رسیدن به توافقات امنیتی جدید با تل‌آویو است.

با آنکه عربستان سعودی به صورت رسمی رژیم صهیونیستی را به رسمیت نشناخته و ادعا می‌کند با این رژیم روابط دیپلماتیک ندارد در سال‌های گذشته به توافقات امنیتی محرمانه‌ای با تل‌آویو دست پیدا کرده است../فارس

ارسال نظر