غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

ادامه حمایت عربستان از اغتشاشگران در ایران

حمایت گسترده حکومت سعودی در سطح رسانه‌ای و تبلیغاتی و مالی از اغتشاشگران و تلاش آنها برای تحریک مردم لبنان علیه ایران ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۲ - ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 September 28
کد خبر: ۱۵۲۴۱۳

به گزارش راهبرد معاصر سعودی‌ها که طی سال‌های اخیر میلیاردها دلار در فضای مجازی و راه اندازی شبکه‌های ماهواره‌ای علیه نظام مقدس اسلامی ایران و ملت مومن آن هزینه کرده‌اند، طی روزهای اخیر تمام توان و امکانات خود را برای حمایت از اغتشاشات به کار گرفته‌اند.

فتنه‌گران سعودی در فضای مجازی به پخش خبرها و فیلم‌های ساختگی و مطالب تحریک آمیز ادامه می‌دهند، به عنوان مثال یکی از ثروتمندان سعودی با نام «منصور المالک» صفحه خود در توئیتر را عملا به صفحه‌ای برای تبلیغ و حمایت از اغتشاشات در ایران و نیز تحریک لبنانی‌ها برای برگزاری تظاهرات در برابر سفارت کشورمان در بیروت تبدیل کرده است.

این تبعه سعودی حتی به انتشار توئیت‌های تحریک آمیزی به زبان فارسی هرچند با ترجمه بسیار بد می‌پردازد.

وی در توئیت تحریک آمیزی نوشته است : « تجمع اعتراضی در برابر سفارت ایران در بیروت روز شنبه برگزار خواهد شد، آیا تو شرکت خواهی کرد؟»

البته در توئیت دیگری نوشته است:«تجمع  اعتراضی در برابر سفارت ایران در بیروت، در حمایت از تظاهرات کنندگان ایران روز یکشنبه برگزار می‌شود نه شنبه.»

با وجود پایان یافتن اغتشاشات در نتیجه حضور حماسی مردم در تظاهرات اخیر علیه آشوبگران، سعودی‌ها همچنان توهمات خود را درباره ایران دنبال می‌کنند.

منصور المالک سعودی در توئیت دیگری مدعی شده است که اکثر مناطق تهران پایتخت و حومه آن تحت سیطره تظاهرات کنندگان است و ما به زودی شاهد سقوط نظام خواهیم بود.!

حمایت آشکار حکومت سعودی از اغتشاشات در ایران و  ادعاهای واهی آنها مبنی بر حمایت از مردم ایران در حالی است که به گواه تمام سازمان‌های حقوق بشری، بدترین فضای سرکوب و خفقان در عربستان حاکم است و هیچ شهروند اجازه کمترین انتقادی از حکومت آل سعود را ندارد به طوری که برخی از شهروندان به خاطر تنها یک توئیت به حبس سنگین محکوم می‌شوند، تکه تکه کردن جمال خاشقجی فعال و روزنامه نگار مطرح سعودی به دستور بن سلمان به حدی هولناک و وحشیانه بود که فعالان و مخالفان آل سعود، بن سلمان را «بن ساطور » نامیده‌اند.

با نگاهی به این تحرکات، طرح و برنامه از پیش طراحی شده محور صهیونیستی غربی ارتجاع عربی برای ایجاد اغتشاش و ناآرامی در ایران از طریق حمایت تسلیحاتی و  تبلیغاتی و مالی از گروه‌های تروریستی جدایی طلب و عناصر وابسته به آنها هر روز بیشتر نمایان می‌شود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار