آمریکا: حمله قریب‌الوقوعی از چین علیه تایوان وجود ندارد-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

آمریکا: حمله قریب‌الوقوعی از چین علیه تایوان وجود ندارد

«لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا روز یکشنبه گفت که اظهارات مقام‌های روسیه درباره استفاده از تسلیحات هسته‌ای غیرمسئولانه است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 02
کد خبر: ۱۵۲۸۵۱

به گزارش راهبرد معاصر وی در ادامه صحبت‌هایش گفت: «همه پرسی‌ها درباره الحاق مناطق اوکراین به روسیه نیرنگ بوده و الحاق غیرقانونی را هرگز برسمیت نمی‌شناسیم».

وزیر دفاع آمریکا اضافه کرد: «انتظار داریم که اوکراین به پیشروی خود و تلاش برای بازپس گیری تمامی سرزمین‌های خود ادامه داده و از این تلاش حمایت خواهیم کرد».

آستین افزود: «چین تلاش می‌کند تا واقعیت جدیدی را به تایوان تحمیل کند و ما هیچ حمله قریب الوقوع چین به تایوان را پیش‌بینی نمی‌کنیم».

وی ادامه داد: «با همکاری همپیمانان تلاش می‌کنیم تا آزادی دریانوردی در دو اقیانوس هند و آرام را تضمین کنیم».

وزیر دفاع آمریکا گفت: «حفظ کانال‌های باز ارتباط نظامی میان آمریکا و چین بسیار مهم است».

چند روز پیش بود که «وانگ یی»، وزیر امور خارجه چین در دیدار با «آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در شهر نیویورک گفت: «حصول یک راه‌حل صلح‌آمیز (بر سر مساله تایوان) با جدایی‌طلبی و استقلال تایوان ناسازگار است؛ هر چه تلاشها برای دستیابی به استقلال این جزیره کمتر مهار شوند، احتمال رسیدن به یک راه‌حل صلح‌آمیز برای موضوع تایوان کمتر می‌شود.»

بعد از سفر تحریک آمیزی که نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در اوایل ماه آگوست به تایوان داشت، وضعیت پیرامون این جزیره ملتهب شد. چین این سفر پلوسی را نشانه‌ای از حمایت از جدایی‌طلبی در تایوان دانسته و آن را محکوم کرد. چین در واکنش به این سفر دست به برپایی رزمایش‌های گسترده در اطراف تایوان زد. از آن زمان تا کنون چند کشور شامل فرانسه، لیتوانی، آمریکا و ژاپن، هیات‌هایی از برخی چهره‌ها و مقامات خود را به این جزیره اعزام کرده‌اند که این سفرها به نوبه خود تنشها در تنگه تایوان را افزایش داده‌اند.

تایوان از سال ۱۹۴۹ تا کنون به صورت خودمختار از چین اداره شده است. پکن این جزیره را یکی از استان‌های خودش می‌داند و با هر گونه ارتباطات رسمی کشور‌های دیگر با تایپه مخالف است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار