هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی انهدام شبکه فساد اقتصادی در شهرداری درگز/ تعقیب قضایی شهردار، ۴ عضو شورا و ۱۲ نفر دیگر/ ۸ نفر روانه زندان شدند

قاتل امام جمعه کازرون به قصاص محکوم شد

رئیس‌کل دادگستری استان فارس پس از اتمام جلسه رسیدگی از صدور حکم قصاص برای عامل شهادت امام جمعه کازرون در شعبه اول دادگاه کیفری یک استان فارس خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۲ - ۱۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 03
کد خبر: ۱۵۳۰۱

به گزارش راهبرد معاصر ، دادگاه رسیدگی به اتهام قاتل امام جمعه کازرون صبح امروز 12 تیرماه از ساعت 9:40 در شعبه اول دادگاه کیفری یک استان فارس به‌ریاست قاضی محسن رجایی‌نیا برگزار شد.

پس از حضور رئیس و مستشاران دادگاه جلسه رسیدگی با حضور متهم، وکیل مدافع وی، اولیاء دم و وکیل مدافع شکات با قرائت کیفرخواست توسط نماینده دادستان به‌صورت رسمی آغاز شد. در متن کیفرخواست نماینده دادستان با اشاره به اقرار صریح متهم و اظهارات شهود مجازات متهم را از دادگاه درخواست کرد.

 

در ادامه این جلسه دادرسی محمدحسن خرسند فرزند شهید حجت‌الاسلام والمسلمین خرسند با حضور در جایگاه ویژه از دادگاه تقاضای قصاص کرد و پس از وی وکیل مدافع شکات پرونده نیز از طرف سایر اولیاءدم بر تقاضای قصاص موکلین خود تأکید کرد.

پس از آن ریاست دادگاه با فراخواندن حمیدرضا درخشنده متهم پرونده به جایگاه به ثبت اظهارات وی پرداخت و در بدو امر متهم با پذیرفتن اتهام وارده ضمن ابراز ندامت از اولیاءدم حاضر در دادگاه تقاضای بخشودگی کرد.

وی با اعتراف به اینکه "پیش از این نیز قصد ارتکاب چنین کاری را داشتم و در لحظه آخر منصرف شدم" گفت: در شب حادثه زمینه را برای اجرای قصد خود فراهم دیدم.

متهم در انتهای دفاعیات خود در پاسخ به دادگاه مبنی بر اینکه "آیا از عمل خود پشیمان هستید?"، صراحتاً پاسخ داد: «بله، پشیمان هستم و اشتباه کردم».

در ادامه وکیل تسخیری متهم به دفاع از موکل خود پرداخت و مطابق وظیفه قانونی برای موکل، ضمن دفاع از اولیاء‌دم برای موکل خود تقاضای عفو کرد.

 

پس از این امر دادگاه با اعلام تنفس وارد مشورت شد و در پایان پس از اخذ آخرین دفاع متهم رأی دادگاه مبنی بر قصاص در محل ارتکاب جرم صادر و به‌صورت حضوری به متهم و وکیل مدافع وی ابلاغ شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی رئیس کل دادگستری استان فارس نیز پس از اتمام جلسه رسیدگی از صدور حکم قصاص برای عامل شهادت امام جمعه کازرون در شعبه اول دادگاه کیفری یک استان فارس خبر داد.

 

وی پس از پایان این دادگاه با بیان اینکه قاتل در جلسه دادگاه نیز به جرم خود اعتراف کرد، گفت: در رسیدگی به این پرونده همه جوانب قانونی رعایت شده و متهم از حضور وکیل نیز برخوردار بود.

رئیس کل دادگستری استان فارس افزود: با توجه به ابلاغ رأی به‌صورت حضوری در دادگاه، در صورت اعتراض متهم پرونده ظرف مدت قانونی 20روزه به دیوان عالی کشور ارسال می‌شود و در صورت تأیید این مرجع عالی‌رتبه قضایی و استیذان ریاست معظم قوه قضائیه حکم به مرحله اجرا در می‌آید.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار