یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

رزمایش هوایی کره جنوبی و آمریکا در پاسخ به موشک‌پراکنی کره شمالی

رزمایش هوایی کره جنوبی و آمریکا در پاسخ به موشک‌پراکنی کره شمالی سئول اعلام کرد در واکنش به اقدام کره شمالی در پرتاب موشک بالستیک میان‌برد بر فراز ژاپن، جنگنده‌های کره جنوبی و آمریکا تمرینات بمباران دقیق انجام دادند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۶ - ۱۲ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 04
کد خبر: ۱۵۳۱۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش کره جنوبی اعلام کرد در واکنش به اقدام کره شمالی در پرتاب موشک بالستیک میان‌برد بر فراز ژاپن، جنگنده‌های کره جنوبی و آمریکا سه‌شنبه (چهارم اکتبر) تمرینات بمباران دقیق انجام دادند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، رئیس ستاد مشترک ارتش کره جنوبی در اشاره به دریای زرد گفت: با مشارکت چهار فروند اف-۱۵ نیروی هوایی کره جنوبی و چهار جنگنده اف-۱۶ نیروی هوایی آمریکا، جنگنده‌های اف-۱۵ کره جنوبی دو بمب مهمات تهاجم مستقیم مشترک را علیه یک هدف مجازی در میدان تیراندازی جیکدو در دریای غرب شلیک کردند. وی هدف از این تمرینات را «نمایش توانایی انجام حمله دقیق در منشا تحریکات» اعلام کرد.

بامداد سه‌شنبه، وزارت دفاع ژاپن با اعلام خبر شلیک موشک توسط ارتش کره شمالی، در اقدامی کم‌سابقه به مردم خود هشدار داد که داخل منازل خود بمانند یا فوراً به پناهگاه‌ها بروند.

دقایقی بعد رسانه‌های ژاپنی به نقل از مقامات نظامی و امنیتی این کشور گزارش دادند که موشک کره شمالی از آسمان ژاپن عبور کرده و در دریای شرقی سقوط کرده است. دولت ژاپن نیز هشدار اضطراری صادر شده را لغو کرد.

شبکه ان‌اچ‌کی با بیان اینکه نیروهای پدافندی ژاپن تلاشی برای ساقط کردن این موشک انجام ندادند، گزارش داد: «موشک شلیک‌شده کره شمالی به اقیانوس آرام اصابت کرد. به شهروندان هشدار داده می‌شود که به هیچ چیز مشکوکی نزدیک نشوند».

در پی این اقدام کره شمالی، نخست‌وزیر ژاپن و رئیس جمهور کره جنوبی، ضمن محکوم کردن «شلیک خطرناک موشک»، گفتند پاسخ محکمی را به این خطرآفرینی‌های پیونگ‌یانگ خواهند داد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار