نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

توضیحات نماینده مجلس درباره افزایش حقوق بازنشستگان و کارمندان

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: افزایش حقوق شامل همه کارمندان و بازنشستگان کشوری می‌شود و اعمال آن از اول شهریورماه است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۱۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 06
کد خبر: ۱۵۳۳۴۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، «محمد حسن آصفری» افزود: دولت لایحه دو فوریتی افزایش حقوق کارمندان دولت و بازنشستگان کشوری را تقدیم مجلس کرده است.

وی بیان کرد: بر اساس این لایحه سه هزار امتیاز برای کارمندان در نظر گرفته شده و در راستای حق اولاد برای هر فرزند هر کارمند ۳۵۰ امتیاز لحاظ می‌شود.

 

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: افزایش حقوق‌ها به صورت پلکانی است و حداکثر اضافه آن ۱۰ میلیون ریال است و این مهم در راستای عدالت در پرداخت‌ها اتخاذ شده است.

 

آصفری اظهار داشت: این افزایش حقوق مربوط به بودجه نیست و به صورت دایمی است و هفته آتی برای تصویب به صحن علنی مجلس وارد می‌شود.

 

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان و جمعیت یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفری دارای هفت کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است./ ایرنا

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بازنشسته
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۵
0
0
افزایش حقوق بازنشستگان غیر حداقلی بگیرتامین اجتماعی ۳۸ درصد + ۵۵۰ هزار تومان که حق شون بیشتر از این رقم است با توجه به تورم ۳۰۰ درصدی و بازنشستگان کشوری و لشکری غیر حداقلی بگیر ۱۰ درصد + ۹۰۰هزار تومان . دولت ونمایندگان بی سواد چرا؟! اگر به این دلیل است که آنها به خیابان آمدند و اعتراض کردند ما هم آماده ایم و الان موقشه.