عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

نیرو‌های نظامی آلمان در عراق می‌مانند

دولت آلمان اعلام کرد ماموریت نیروهای نظامی خود برای آنچه مبارزه با داعش در عراق خوانده را برای مدت یکسال تمدید می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۱۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 08
کد خبر: ۱۵۳۴۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، دولت آلمان تصمیم گرفت ماموریت نظامیان آلمانی در عراق را که در چارچوب نیرو‌های ناتو فعالیت می‌کنند، برای یک سال دیگر تمدید کند.

ادعا می‌شود این نیرو‌ها در چارچوب فعالیت‌های آموزشی و مستشاری ناتو در عراق حضور دارند.

قرار است روز ۲۱ ماه جاری، پارلمان آلمان به قطعنامه تمدید حضور این نیرو‌ها تا اکتبر ۲۰۲۳ رای دهد. در ۱۲ ژانویه ۲۰۲۲، دولت آلمان از تمدید حضور نظامی و مستشاری نیرو‌های آلمانی در عراق تا پایان اکتبر خبر داده بود.

این دستور که باید توسط پارلمان آلمان تصویب شود، به دولت برلین اجازه می‌دهد تا ۵۰۰ سرباز را تا ۳۱ اکتبر سال آینده میلادی در عراق مستقر کند.

عملیات‌های این کشور در عراق شامل سوخت‌گیری در هوا، حمل‌ونقل هوایی، نظارت هوایی و مشارکت در پرواز‌های ناتو، علاوه بر ارتقای توانمندی‌های ارتش و نیرو‌های امنیتی عراق و آموزش آن هاست.

خبرگزاری آلمان همچنین گزارش داد که پس از اینکه برلین در مارس ۲۰۲۰ به عملیات هوایی نظامی خود در سوریه پایان داد، نیرو‌های آلمانی همچنان از یک پایگاه تدارکاتی در اردن استفاده می‌کنند.

براساس توافق انجام شده میان دولت‌های آمریکا و عراق، نظامیان آمریکایی باید تا پایان سال میلادی (۲۰۲۱) خاک عراق را ترک می‌کردند. اما به رغم آغاز سال ۲۰۲۲ نظامیان آمریکایی تا حدودی حضور خود را در این کشور حفظ کرده و به بهانه آموزش نظامی و مستشاری از خروج کامل خودداری می‌کنند.

پارلمان عراق در سال ۲۰۲۰ پس از شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی و همرزمان او در فرودگاه بغداد به دست آمریکایی ها، قانونی را تصویب کردند و خواستار خروج نظامیان آمریکایی از عراق شدند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده