بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس تهدید ترامپ خطاب به خبرگزاری های منتقد؛ مجوز لغو می‌شود! جزئیات پیشنهاد عراقچی به اروپایی‌ها مشخص شد انتقاد شدید روسیه از حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان

نیرو‌های نظامی آلمان در عراق می‌مانند

دولت آلمان اعلام کرد ماموریت نیروهای نظامی خود برای آنچه مبارزه با داعش در عراق خوانده را برای مدت یکسال تمدید می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۱۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 08
کد خبر: ۱۵۳۴۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، دولت آلمان تصمیم گرفت ماموریت نظامیان آلمانی در عراق را که در چارچوب نیرو‌های ناتو فعالیت می‌کنند، برای یک سال دیگر تمدید کند.

ادعا می‌شود این نیرو‌ها در چارچوب فعالیت‌های آموزشی و مستشاری ناتو در عراق حضور دارند.

قرار است روز ۲۱ ماه جاری، پارلمان آلمان به قطعنامه تمدید حضور این نیرو‌ها تا اکتبر ۲۰۲۳ رای دهد. در ۱۲ ژانویه ۲۰۲۲، دولت آلمان از تمدید حضور نظامی و مستشاری نیرو‌های آلمانی در عراق تا پایان اکتبر خبر داده بود.

این دستور که باید توسط پارلمان آلمان تصویب شود، به دولت برلین اجازه می‌دهد تا ۵۰۰ سرباز را تا ۳۱ اکتبر سال آینده میلادی در عراق مستقر کند.

عملیات‌های این کشور در عراق شامل سوخت‌گیری در هوا، حمل‌ونقل هوایی، نظارت هوایی و مشارکت در پرواز‌های ناتو، علاوه بر ارتقای توانمندی‌های ارتش و نیرو‌های امنیتی عراق و آموزش آن هاست.

خبرگزاری آلمان همچنین گزارش داد که پس از اینکه برلین در مارس ۲۰۲۰ به عملیات هوایی نظامی خود در سوریه پایان داد، نیرو‌های آلمانی همچنان از یک پایگاه تدارکاتی در اردن استفاده می‌کنند.

براساس توافق انجام شده میان دولت‌های آمریکا و عراق، نظامیان آمریکایی باید تا پایان سال میلادی (۲۰۲۱) خاک عراق را ترک می‌کردند. اما به رغم آغاز سال ۲۰۲۲ نظامیان آمریکایی تا حدودی حضور خود را در این کشور حفظ کرده و به بهانه آموزش نظامی و مستشاری از خروج کامل خودداری می‌کنند.

پارلمان عراق در سال ۲۰۲۰ پس از شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی و همرزمان او در فرودگاه بغداد به دست آمریکایی ها، قانونی را تصویب کردند و خواستار خروج نظامیان آمریکایی از عراق شدند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار