کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

دستور پوتین به سرویس امنیتی فدرال درباره پل کریمه

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز شنبه دستور جدیدی را صادر کرده و طی آن از سرویس امنیتی فدرال روسیه خواست تا امنیت «مسیر حمل و نقل تنگه کرچ» افزایش یابد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۶ - ۱۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 08
کد خبر: ۱۵۳۶۳۳

به گزارش راهبرد معاصر رئیس جمهور روسیه به سرویس امنیتی فدرال این کشور دستور داد تا امنیت مسیر حمل و نقل تنگه کرچ افزایش یابد.

این اقدام پس از آن اتخاذ می‌شود که بامداد شنبه بخشی از پل کریمه در انفجار یک کامیون تخریب شد.

بر اساس دستور پوتین، حمایت از حمل و نقل روی پل کریمه و همچنین حمایت از شبکه انرژی و خط لوله گاز اصلی افزایش خواهد یافت.

بامداد امروز (شنبه) منابع رسانه‌ای و برخی منابع محلی در روسیه با انتشار فیلم‌ها و تصاویری از پل کریمه گزارش دادند، این پل آتش گرفته و بخشی از سازه آن فرو ریخته است.

با گذشت ساعتی بعد از انتشار خبرها درباره انفجار در پل کریمه، «کمیته ملی ضد تروریسم» روسیه اعلام کرد که یک کامیون روی پل منفجر شده و باعث آسیب به پل کریمه شده است. به گفته این کمیته، این فرض وجود دارد که انفجار، کار نیروهای عملیات ویژه اوکراین باشد.

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به حمله به پل کریمه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «واکنش رژیم کی‌یف به تخریب زیرساخت‌های غیر نظامی، اعتراف به ماهیت تروریستی آن است».

البته روسیه شامگاه شنبه اعلام کرد که حرکت قطارها از روی پل شبه جزیره کریمه از سرگرفته شده و حرکت خودروها بر روی این پل نیز دوباره به جریان افتاده است.

تصاویر و فیلم‌های منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی حاکی از آن است که دست کم در یک باند پل کریمه، رفت و آمد خودروها به شکل عادی در جریان است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر