اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

قالیباف: هفته وحدت نمادی از تبلور عینی همدلی تشیع و اهل سنت است

رئیس مجلس گفت: هفته وحدت نمادی از تبلور عینی همدلی و حرکت های همه جانبه و دوشادوش بین تشیع و اهل سنت است
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 09
کد خبر: ۱۵۳۶۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز یکشنبه 17 مهر پارلمان در نطق پیش از دستور خود ضمن تبریک میلاد با سعادت رسول اکرم (ص) اظهار کرد: آغاز هفته وحدت را گرامی می دارم و این هفته را به همه برادران اهل سنت تبریک عرض می کنم.

وی افزود: هفته وحدت نمادی از تبلور عینی همدلی و حرکت های همه جانبه و دوشادوش بین تشیع و اهل سنت است که در همه عرصه های خدمت به ایران و انقلاب اسلامی چه در دفاع مقدس و چه حوادث داخلی در کنار هم توانستند هر روز ایران را قوی کنند.

رئیس مجلس با تاکید بر اینکه رمز پیروزی ما همین وحدت و یکپارچگی فرق مختلف در ایران عزیز است، تصریح کرد: آن هایی که به تعبیر مقام معظم رهبری که فرمودند شیعه انگلیسی و سنی آمریکایی دو لبه یک قیچی هستند که می خواهند مسلمانان را به جان هم بیاندازید و آب در آسیاب رژیم صهیونیستی و آمریکا می ریزند.

قالیباف بیان داشت: امروز وحدت مسلمان از آموزه های اساسی قرآن کریم است و ما در سایه نبی مکرم اسلام و قرآن کریم از همه دشمنان دین خدا و رسول خدا برائت می جوییم.

وی همچنین ضمن تبریک روز نیروی انتظامی گفت: این روز را به همه خدمت‌گذاران این ارگان تبریک و تهنیت می گویم که در تامین امنیت و در رسیدگی به امورات کشور در همه شئونات زندگی مردم تاثیر گذار هستند.

رئیس مجلس در پایان روز ملی عشایر را تبریک گفت و عنوان کرد: عشایر در دوران دفاع مقدس درخشیدند و شهدای بزرگی را هدیه کردند؛ این عشایر امروز در اقتصاد مقاومتی هم نقش مهمی دارند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار