اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی

پزشکیان: با تعامل کشورهای منطقه نیازی به دخالت آمریکا نیست

مسعود پزشکیان نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی ظهر چهارشنبه 12 تیر با پتر اولگویچ تولستوی معاون دومای روسیه دیدار و گفتگو کرد .
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۱۳ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 04
کد خبر: ۱۵۳۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: کشورهای منطقه می‌توانند با گفت‌وگو و تعامل و ایجاد اعتماد متقابل، صلح و ثبات منطقه را تامین و نفش مهمی در راستای امنیت جهانی ایفا کنند. در صورت تحقق چنین شرایطی، نیاز به حضور کشورهای فرامنطقه ای و دخالت آمریکا نیست.

 

مسعود پزشکیان نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی ظهر چهارشنبه 12 تیر با پتر اولگویچ تولستوی معاون دومای روسیه دیدار و گفتگو کرد .

 

پزشکیان با قدردانی از برگزاری همایش توسعه نظام های پارلمانی توسط دومای دولتی روسیه گفت: ما به گسترش روابط پارلمانی و به تبع آن، پیشبرد دیپلماسی پارلمانی بین دو کشور ارزش و اهمیت زیادی قائل هستیم و برگزاری همایش های بین المللی پارلمانی مثل این همایش را در این راستا ارزیابی می کنیم.

 

نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی با تأکید بر موضوعات همایش پارلمانتاریسم و تحلیل اظهارات مختلف هیاتهای پارلمانی کشورهای شرکت کننده، افزود: برای دست یابی به فهم مشترک پارلمانی و توسعه پارلمانتاریسم، تیم های کارشناسی متشکل از کارشناسان برجسته و دلسوز کشورها قبل از برگزاری نشست، جلسات تخصصی برگزار کرده و نتیجه را به شکل مستند به نمایندگان شرکت کننده در این همایش، ارائه نمایند. چنین فرایندی می تواند قدم موثر و سازنده ای در گسترش نظام پارلمانی و دست یابی به اهداف مورد نظر باشد.

 

نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، داشتن اختلاف عقیده و دیدگاه در برخی از مسائل منطقه ای و بین المللی را امری طبیعی دانست و ضمن تبیین سیاست های جمهوری اسلامی ایران گفت: گفتگو و تعامل سازنده و مستمر، ضمن کاهش اختلافات و تجمیع تلاش‌ها، می تواند زمینه دست یابی به زبان و فهم مشترک را فراهم سازد. موضوعی که جامعه جهانی در حال حاضر به شدت بدان نیازمند است.

وی افزود: بر همین اساس، کشورهای منطقه می توانند با گفتگو و تعامل و ایجاد اعتماد متقابل، صلح و ثبات منطقه را تامین و نفش مهمی در راستای امنیت جهانی ایفا کنند. در صورت تحقق چنین شرایطی، نیاز به حضور کشورهای فرامنطقه ای و دخالت آمریکا نیست.

 

در ادامه این دیدار پتر اولگویچ تولستوی معاون دومای روسیه، سفر هیأت پارلمانی عالی رتبه کشورمان به روسیه و شرکت در همایش بین المللی توسعه نظام های پارلمانی را فرصتی برای توسعه ارتباطات پارلمانی فیمابین دانست و افزود: افزایش همکاری های منظم پارلمانی مبنایی برای توسعه روز افزون همکاری های ایران و روسیه در آینده خواهد بود.

 

وی در ادامه با بیان اینکه ما سیاست ها و رویکرد ایران در منطقه را درک می کنیم، گفت: مواضع ایران و روسیه در بسیاری از موارد به هم نزدیک بوده و ما نیز مخالف تحریم، قلدری، خروج یکجانبه گرایانه کشورها از معاهدات و توافقنامه های بین المللی مهم از جمله برجام هستیم.

 

معاون دومای روسیه با اعلام این که روسیه با امریکا و شرکای غربی آن اختلافات نظر زیادی دارد تاکید که گفتگوی مستقیم با امریکایی ها و نیز دعوا و بحث با آنها بی فایده است. تنها راه مقابله با رویکردهای امریکا و پاسخ به برخی مسائل، برگزاری جلسات متعدد، گفتگو، معاشرت، اعتمادسازی با کشورهای جهان و پارلمانهاست.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار