پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم ابقای نیکزاد و حاجی بابایی در پست نایب رئیسی مجلس با ۱۱۱ رای قالیباف با ۲۱۹ رأی رئیس مجلس باقی ماند ترور قاضی دادگاه کیفری در شیراز توسط فردی ناشناس فرمانده کل ارتش خطاب به اسرائیل: برای وعده صادق کاملا آماده‌ایم پزشکیان: این‌گونه نیست که اگر با ما مذاکره نکنند و تحریم کنند، از گرسنگی خواهیم مرد، نه؛ صد‌ها راه وجود دارد

جزئیات آخرین نشست ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی

مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی در تشریح جزئیات آخرین نشست ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، گفت: در این نشست بیشتر درباره روش‌هایی که برای شناسایی و برخورد با مفاسد اقتصادی اجرایی می‌شود، بحث و بررسی‌هایی صورت گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 12
کد خبر: ۱۳۴۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در جلسه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی درباره کلیات موضوع تخصیص ارز دولتی بحث شد، گفت: دولت میزان تخصیص ارزهای حمایتی ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی را کاهش داده است.


مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی در تشریح جزئیات آخرین نشست ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، گفت: در این نشست بیشتر درباره روش‌هایی که برای شناسایی و برخورد با مفاسد اقتصادی اجرایی می‌شود، بحث و بررسی‌هایی صورت گرفت.

 

وی با بیان اینکه مبارزه با مفاسد اقتصادی با وجود داده‌ها امکانپذیر است، افزود: در این نشست هر ارگانی گزارش‌هایی درباره اقدامات انجام داده مطرح کرد و مقرر شد که راهکارهای تکمیلی برای بستن منافذ فساد ارائه شود.

 

نایب رئیس مجلس با بیان اینکه در جلسه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی درباره کلیات موضوع تخصیص ارز دولتی بحث شد، ادامه داد: دولت میزان تخصیص ارزهای حمایتی 4 هزار و 200 تومانی را کاهش و قیمت کالاها را در شرایط رقابتی قرار داده و به این اجناس ارز نیمایی تخصیص داده است.

 

پزشکیان که با خبرگزاری خانه ملت گفت‌وگو کرده است، تأکید کرد: در حال حاضر تخصیص ارز دولتی کاهش یافته و دولت به دنبال این است که تا جایی که ممکن بوده رقم تخصیص این ارز را کم کند تا رانتی ایجاد نشود.

 

نایب رئیس مجلس با بیان اینکه رانت در بخشی شکل می‌گیرد که بستری برای آن فراهم شود، خاطرنشان کرد: زمانی که قیمت دلار با نرخ‌های متفاوت 4 هزار تومان و 10 هزار تومان ارائه شود، طبیعتا بستر رانت در آن شکل می‌گیرد، بنابراین سیاست‌گذاران باید تصمیم‌گیری کنند که با چه اقداماتی می‌توانند این بستر را از بین ببرند.

 

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر