اصابت پرتابه‌های آمریکایی به ۲ نقطه در اطراف اهواز گزارش‌های اولیه از شنیده‌شدن صدا‌های انفجار در برخی نقاط استان بوشهر ادعای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر صحت ندارد جزئیات شرایط خروج مشمولان از کشور در ایام اربعین شهادت یکی از مدیران مخابرات هرمزگان در حمله آمریکا به جزایر جزئیات تصویب فوق العاده خاص کارکنان در شورای حقوق و دستمزد / شرط طلایی برای پرداخت شنیده شدن صدای انفجار در ابوموسی؛ وضعیت جزیره لارک عادی است اصابت ۱۰ پرتابه دشمن در قشم تایید حمله به هرمزگان / مناطقی از بندرعباس، قشم، بندرلنگه و حاجی آباد مورد اصابت قرار گرفت صدای انفجار مجدد در بندرعباس پیام مهم پزشکیان به امیر قطر + جزئیات آغاز مین‌گذاری سپاه در تنگه هرمز صحت دارد؟ بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت

جزئیات آخرین نشست ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی

مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی در تشریح جزئیات آخرین نشست ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، گفت: در این نشست بیشتر درباره روش‌هایی که برای شناسایی و برخورد با مفاسد اقتصادی اجرایی می‌شود، بحث و بررسی‌هایی صورت گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 12
کد خبر: ۱۳۴۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در جلسه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی درباره کلیات موضوع تخصیص ارز دولتی بحث شد، گفت: دولت میزان تخصیص ارزهای حمایتی ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی را کاهش داده است.


مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی در تشریح جزئیات آخرین نشست ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، گفت: در این نشست بیشتر درباره روش‌هایی که برای شناسایی و برخورد با مفاسد اقتصادی اجرایی می‌شود، بحث و بررسی‌هایی صورت گرفت.

 

وی با بیان اینکه مبارزه با مفاسد اقتصادی با وجود داده‌ها امکانپذیر است، افزود: در این نشست هر ارگانی گزارش‌هایی درباره اقدامات انجام داده مطرح کرد و مقرر شد که راهکارهای تکمیلی برای بستن منافذ فساد ارائه شود.

 

نایب رئیس مجلس با بیان اینکه در جلسه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی درباره کلیات موضوع تخصیص ارز دولتی بحث شد، ادامه داد: دولت میزان تخصیص ارزهای حمایتی 4 هزار و 200 تومانی را کاهش و قیمت کالاها را در شرایط رقابتی قرار داده و به این اجناس ارز نیمایی تخصیص داده است.

 

پزشکیان که با خبرگزاری خانه ملت گفت‌وگو کرده است، تأکید کرد: در حال حاضر تخصیص ارز دولتی کاهش یافته و دولت به دنبال این است که تا جایی که ممکن بوده رقم تخصیص این ارز را کم کند تا رانتی ایجاد نشود.

 

نایب رئیس مجلس با بیان اینکه رانت در بخشی شکل می‌گیرد که بستری برای آن فراهم شود، خاطرنشان کرد: زمانی که قیمت دلار با نرخ‌های متفاوت 4 هزار تومان و 10 هزار تومان ارائه شود، طبیعتا بستر رانت در آن شکل می‌گیرد، بنابراین سیاست‌گذاران باید تصمیم‌گیری کنند که با چه اقداماتی می‌توانند این بستر را از بین ببرند.

 

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار