پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

جزئیات آخرین نشست ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی

مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی در تشریح جزئیات آخرین نشست ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، گفت: در این نشست بیشتر درباره روش‌هایی که برای شناسایی و برخورد با مفاسد اقتصادی اجرایی می‌شود، بحث و بررسی‌هایی صورت گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 12
کد خبر: ۱۳۴۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در جلسه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی درباره کلیات موضوع تخصیص ارز دولتی بحث شد، گفت: دولت میزان تخصیص ارزهای حمایتی ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی را کاهش داده است.


مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی در تشریح جزئیات آخرین نشست ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، گفت: در این نشست بیشتر درباره روش‌هایی که برای شناسایی و برخورد با مفاسد اقتصادی اجرایی می‌شود، بحث و بررسی‌هایی صورت گرفت.

 

وی با بیان اینکه مبارزه با مفاسد اقتصادی با وجود داده‌ها امکانپذیر است، افزود: در این نشست هر ارگانی گزارش‌هایی درباره اقدامات انجام داده مطرح کرد و مقرر شد که راهکارهای تکمیلی برای بستن منافذ فساد ارائه شود.

 

نایب رئیس مجلس با بیان اینکه در جلسه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی درباره کلیات موضوع تخصیص ارز دولتی بحث شد، ادامه داد: دولت میزان تخصیص ارزهای حمایتی 4 هزار و 200 تومانی را کاهش و قیمت کالاها را در شرایط رقابتی قرار داده و به این اجناس ارز نیمایی تخصیص داده است.

 

پزشکیان که با خبرگزاری خانه ملت گفت‌وگو کرده است، تأکید کرد: در حال حاضر تخصیص ارز دولتی کاهش یافته و دولت به دنبال این است که تا جایی که ممکن بوده رقم تخصیص این ارز را کم کند تا رانتی ایجاد نشود.

 

نایب رئیس مجلس با بیان اینکه رانت در بخشی شکل می‌گیرد که بستری برای آن فراهم شود، خاطرنشان کرد: زمانی که قیمت دلار با نرخ‌های متفاوت 4 هزار تومان و 10 هزار تومان ارائه شود، طبیعتا بستر رانت در آن شکل می‌گیرد، بنابراین سیاست‌گذاران باید تصمیم‌گیری کنند که با چه اقداماتی می‌توانند این بستر را از بین ببرند.

 

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده