روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد

میراحمدی: ستادهای آقای پزشکیان بر حفظ حرمت ماه محرم در برنامه‌ها تاکید دارند

میراحمدی: ستادهای آقای پزشکیان بر حفظ حرمت ماه محرم در برنامه‌ها تاکید دارند معاون امنیتی وزیر کشور با بیان اینکه فراخوان‌های برگزاری جشن ربطی به ستادهای آقای پزشکیان ندارند، گفت: دوستان در ستاد آقای پزشکیان تاکید کردند که ما معتقدیم باید حرمت ماه محرم حفظ شود و شخص آقای پزشکیان نیز به این موضوع تاکید دارند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۳ - ۱۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 06
کد خبر: ۲۴۸۴۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ با پایان یافتن انتخابات و اعلام نتایج آرا، فراخوان‌هایی در فضای مجازی با هدف دعوت مردم به حضور در برنامه‌های جشن پیروزی رئیس‌جمهور منتخب منتشر شد و این فراخوان‌ها همچنان در حال انتشار است.
 
سیدمجید میراحمدی معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس در پاسخ به این سوال که آیا این برنامه‌ها از سوی ستادهای رئیس جمهور منتخب اعلام شده و دارای مجوز است، گفت: در این رابطه چندین مرحله با ستادهای تبلیغاتی آقای دکتر پزشکیان و مسئولان امر در وزارت کشور گفتگو کردیم، بنده خودم با آقای صالحی امیری و برخی از همکاران ستاد آقای پزشکیان صحبت کردم و آنها تاکید کردند که برنامه‌ای برای پیروزی آقای پزشکیان به معنای اینکه به صورت جشن باشد، نخواهیم داشت.
میراحمدی تصریح کرد: دوستان در ستاد آقای پزشکیان تاکید کردند که ما معتقدیم باید حرمت ماه محرم حفظ شود و شخص آقای پزشکیان نیز به این موضوع تاکید دارند.
میراحمدی تصریح کرد: به مسئولان ستادهای آقای پزشکیان گفتم که فراخوان‌هایی در فضای مجازی منتشر شده که مردم را به حضور در جشن پیروزی آقای پزشکیان دعوت می‌کنند و مسئولان ستاد تاکید کردند که این فراخوان‌ها هیچ کدام از جانب ما نیست و اصلاً ربطی به ما ندارند و مورد قبول ما هم نیست.
معاون امنیتی وزیر کشور ادامه داد: تاکید مسئولان ستاد آقای پزشکیان این بود که اگر بخواهیم به شکرانه پیروزی برنامه‌ای هم داشته باشیم در اماکن سربسته که به صورت قانونی مجوز آن هم کسب شده باشد، برگزار خواهد شد که آن هم به صورت جشن نخواهد بود. 
وی افزود: همچنین مسئولان ستاد آقای پزشکیان گفتند که برنامه‌ها با رعایت شئونات اسلامی و به گونه‌ای خواهد بود که حرمت ماه محرم حفظ شود.
میراحمدی با اشاره به احتمال وجود دست هایی برای شیطنت در پشت ماجراس فراخوان‌ها، تاکید کرد: انشالله با آگاهی و بصیرت مردم ما شاهد مشکل خاصی نباشیم همانطور که از شب گذشته تاکنون با آگاهی و تلاش مردم راهبردهای کسانی که به دنبال شیطنت هستند، خنثی شده است در ادامه نیز همین گونه خواهد بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار