دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

کشف علت جدید بیماری آلزایمر

پلاک‌های بتاآمیلوئید مدت‌هاست با بیماری آلزایمر مرتبط شده اند و برخی از دانشمندان این نظریه را مطرح می‌کنند که این پلاک‌ها در واقع باعث بیماری دژنراتیو مغز می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 09
کد خبر: ۱۵۳۷۵۸

به گزارش راهبرد معاصر یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که این پلاک‌ها در واقع نشانه‌ای از آنچه در مغز می‌گذرد، به جای علت آلزایمر هستند.

تیم تحقیق استدلال می‌کند که کاهش سطح «عادی» شکل محلول در آب بتا آمیلوئید علت واقعی آلزایمر است.

دکتر «آلبرتو اسپای»، محقق ارشد این پژوهش دانشگاه سینسیناتی، گفت: «مسئله متناقض این است که بسیاری از ما با افزایش سن، پلاک‌هایی در مغزمان ایجاد می‌شود، و با این حال تعداد کمی از ما که پلاک دارند به زوال عقل مبتلا می‌شوند.»

اسپای در بیانیه خبری دانشگاه گفت: «با این حال، پلاک‌ها همچنان در مرکز توجه ما باقی می‌مانند، زیرا مربوط به توسعه نشانگرهای زیستی و استراتژی‌های درمانی است.»

تحقیقات قبلی این تیم نشان داده بود که بدون توجه به تجمع پلاک در مغز، افرادی که سطح بالایی از بتاآمیلوئید محلول دارند، سلامت مغزشان حفظ می‌شود. از سوی دیگر، افرادی که سطح پروتئین پایینی داشتند، بیشتر در معرض اختلالات شناختی بودند.

محققان فکر می‌کنند سطح بتاآمیلوئید محلول به این دلیل کاهش می‌یابد که پروتئین طبیعی که در معرض عوامل استرس زا قرار می‌گیرد، شروع به تبدیل شدن به پلاک‌های آمیلوئید غیرطبیعی می‌کند./مهر

ارسال نظر