آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

راه های مبارزه با آلزایمر در جوانی

غذا‌هایی همچون نوشابه، کیک، کوکی‌هایی که در برگیرنده مقادیر بالایی از شربت ذرت و سایر شیرین کننده‌ها هستند می‌توانند عملکرد مغز را مختل سازند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۶ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 16
کد خبر: ۱۳۳۹۶۲

به گزارش راهبرد معاصر تغذیه مغز با مواد غذایی با کیفیت و غذا‌های سالم مزایای باورنکردنی دیگری هم دارد و می‌تواند کیفیت زندگی شما را به طور قابل توجهی بهبود ببخشد. البته غذا‌هایی هم وجود دارد که باید آن‌ها را از فهرست رژیم غذایی روزانه خود حذف کنید. غذا‌هایی همچون نوشابه، کیک، کوکی‌هایی که در برگیرنده مقادیر بالایی از شربت ذرت و سایر شیرین کننده‌ها هستند می‌توانند عملکرد مغز را مختل سازند.

گردو هم برای مغز و هم برای سلامت قلب بسیار مفید است. به طور کلی همه آجیل‌ها منبع خوبی از چربی‌های سالم هستند. در این میان گردو آلفا لینولئیک اسید (ALA) بالایی دارد که نوعی اسید چرب امگا۳ مشهور است. مطالعات انجام شده در سال ۲۰۱۵ نشان می‌دهد افزایش مصرف گردو باعث بهبود نمره آزمون شناختی در افراد می‌شود.

سالمون: ماهی چرب همچون سالمون توجه محققان زیادی را به خود جلب کرده است، زیرا محتوای خوبی از چربی‌های سالم را دارد. البته ماهی سالمون مزایای دیگری هم برای بدن دارد. این ماهی منبع غنی از اسید‌های چرب امگا۳ است و می‌تواند بتاآمیلوئید را در خون کاهش دهد. بتا آمیلوئید پروتئینی است که توده‌های خطرناکی در مغز ایجاد می‌کند و به بیماری‌هایی همچون آلزایمر منجر می‌گردد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده