۴ ماده غذایی مفید برای تقویت حافظه و جلوگیری از آلزایمر-راهبرد معاصر

۴ ماده غذایی مفید برای تقویت حافظه و جلوگیری از آلزایمر

غذا‌های مقوی و سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها، مغز را تغذیه کرده و از آن در برابر استرس اکسیداتیو در دوران پیری محافظت می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 25
کد خبر: ۲۴۲۳۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ خوراکی‌های مفیدی وجود دارند که برای تقویت مغز و حافظه بسیار مفید هستند. برخی از این مواد غذایی عبارتند از:

۱. آجیل

مغز‌ها و آجیل منبع غنی ویتامین E، اسید‌های چرب امگا ۳ و آنتی اکسیدان هستند و برای محافظت از مغز در برابر استرس اکسیداتیو مفیدند. مصرف منظم آجیل می‌تواند خطر از دست دادن حافظه ناشی از افزایش سن را کاهش دهد.

۲. شکلات تلخ

فلاونوئید‌های موجود در شکلات تلخ، توانایی‌های یادگیری را ارتقا می‌دهند و آنتی اکسیدان‌های موجود در آن از زوال شناختی جلوگیری می‌کنند.

۳. تخم مرغ

تخم مرغ با دارا بودن ویتامین B-۶، B-۱۲ و اسید فولیک، از مغز در برابر کوچک شدن محافظت می‌کند و زوال شناختی را به تأخیر می‌اندازد. زرده تخم مرغ منبع عالی کولین است و برای بهبود عملکرد مغز و حافظه مفید است.

۴. پرتقال

ویتامین C موجود در پرتقال، یک آنتی اکسیدان قوی است که از سلول‌های مغز در برابر آسیب‌های ناشی از افزایش سن محافظت می‌کند. مصرف پرتقال هم‌چنین به پیشگیری از اختلالات روانی مانند افسردگی، اضطراب و اسکیزوفرنی کمک می‌کند. / خبرآنلاین

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده