مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود

رئیس‌جمهور: تلاش برای تامین نیاز‌های اقتصادی مردم موثرترین روش برای مقابله با دشمن است

رئیس‌جمهور گفت: تلاش بی‌وقفه برای تامین نیاز‌های اقتصادی مردم و ادامه مسیر پیشرفت‌های کشور موثرترین روش برای مقابله با توطئه‌های دشمن است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 09
کد خبر: ۱۵۳۷۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز یکشنبه در جلسه هیئت دولت با اشاره به رخدادهای روزهای اخیر کشور، بصیرت و قدرت تحلیل موجود در مردم را عاملی مهم برای شناخت حق و ایستادگی در راه آن برشمرد.

آیت‌الله رئیسی با دقیق و همه‌جانبه دانستن تحلیل و تبیین رهبر معظم انقلاب از رویدادهای اخیر و ریشه‌های آن به چند نکته مهم در این زمینه اشاره کرد.

رئیس جمهور با تشریح ابعاد مختلف حوادث اخیر، متولیان امنیت جامعه را مکلف کرد با کمک مردم و دقت و هوشیاری، مجال اخلال در نظم جامعه و زندگی مردم را از اخلالگران سلب کرده و همه توان خود را برای حفظ امنیت و آرامش کشور و ایجاد فضای مناسب برای کار، تلاش و زندگی روزمره شهروندان به کار گیرند.

آیت الله رئیسی جهاد تبیین و آگاهی‌بخشی را دیگر ماموریت مهم امروز دغدغه‌مندان و دوست‌داران کشور و نظام اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: دشمن به دنبال آن است که با جنگ روانی و شایعه‌افکنی اذهان عمومی را مشوش کرده و در جامعه هراس و یاس ایجاد کند.

رئیس جمهور بر همین اساس به صاحبان تریبون و فعالان عرصه رسانه و فضای مجازی تاکید کرد همه تلاش خود را برای تبیین واقعیت‌ها و روایت‌گری دقیق درباره ابعاد و پشت پرده آشوبگری‌ها و اغتشاشات اخیر به کار گیرند تا دشمن نتواند با روایت‌های مغشوش، واقعیت را تحریف کند.

آیت‌الله رئیسی با تاکید بر اینکه دفاع از حقوق انسان‌ها در ذات و بنیان جمهوری اسلامی قرار دارد، گفت: در هر حادثه‌ای باید پیگیری لازم انجام گیرد تا احدی مورد ظلم واقع نشود، اما نباید مسائل فرعی به جای مسائل اصلی بنشینند و اصل به حاشیه برود.

رئیس جمهور توجه به تولید محتوای دقیق و متکی بر واقعیات در عرصه رسانه و فضای مجازی را برای ارائه روایت درست و واقعی از رویدادهای کشور مهم دانست و افزود: ضرورت دارد در حوزه دیپلماسی نیز وزارت امور خارجه، سفارتخانه‌ها، رایزنان فرهنگی و دوست‌داران انقلاب اسلامی با اطلاع‌رسانی و تبیین صحیح مسائل، فضای غبارآلودی را که دشمن ایجاد کرده است، شفاف کنند.

آیت‌الله رئیسی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به پیشرفت‌های اقتصادی اخیر کشورمان اظهار داشت: دشمن از کار و تلاش مستمر در جهت تحقق پیشرفت‌های کشور لطمه خورده و می‌خواهد در این مسیر اخلال و وقفه ایجاد کند و باید با کار مضاعف و گره‌گشایی از کار مردم، دشمن را مایوس و مردم را روز به روز امیدوارتر کرد.

رئیس جمهور با تاکید بر لزوم رفع دغدغه‌های اقتصادی مردم خاطرنشان کرد: تلاش بی‌وقفه برای تامین نیازهای اقتصادی مردم و ادامه مسیر پیشرفت‌های کشور موثرترین روش برای مقابله با توطئه‌های دشمن است.

آیت‌الله رئیسی در ابتدای سخنانش با تبریک میلاد با سعادت پیامبر اعظم (ص) و امام جعفرصادق (ع) گفت: امروز جوامع بشری بیش از همیشه به شناخت سیره و سلوک اهل بیت (ع) نیاز دارد و اگر سبک زندگی انسان معاصر نبوی و جعفری باشد، سعادت نصیب او خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار