ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟

پیگیری حقوق حقه ایران در دستگاه دیپلماسی

پیگیری حقوق حقه ایران در دستگاه دیپلماسی وزیر امور خارجه بر ضرورت پیگیری حقوق حقه جمهوری اسلامی ایران از سوی دستگاه سیاست خارجی، سفرا و دیپلمات‌های انقلابی کشور تا حصول نتیجه تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۷ - ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 10
کد خبر: ۱۵۳۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، جمعی از دیپلمات‌های بسیجی و اعضای شورای بسیج وزارت امور خارجه عصر روز یکشنبه ۱۷ مهر ماه در دیداری صمیمی با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، درباره مأموریت‌های محوله در ستاد اربعین سالجاری و خدمت رسانی به ۱۲ هزار نفر از زوار حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، گزارشی از اقدامات انجام شده ارائه کردند.

در این نشست همچنین حاضران به تشریح دیدگاه‌های خود درخصوص بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و ترویج فرهنگ بسیجی و حضور در صحنه‌های بین‌المللی پرداختند.

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه نیز در این دیدار ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت‌های بسیج وزارت امور خارجه، بر استمرار ترویج فرهنگ بسیجی و ایثار و خدمت به هم میهنان، بویژه به ایرانیان مقیم خارج از کشور تأکید و تداوم ارائه اینگونه خدمات از سوی وزارت امور خارجه را مورد اشاره قرار داد.

وزیر امور خارجه همچنین بر ضرورت پیگیری حقوق حقه جمهوری اسلامی ایران از سوی دستگاه دیپلماسی، سفرا و دیپلمات‌های انقلابی کشورمان تا حصول نتیجه تأکید کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار