وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب

زلنسکی به انفجارهای کی‌یف واکنش نشان داد

زلنسکی به انفجارهای کی‌یف واکنش نشان داد رئیس‌جمهور اوکراین مدعی شد انفجارهای امروز در شهرهای مختلف این کشور، کشته و زخمی داشته و روسیه را به تلاش برای محو کردن موجودیت اوکراین از روی زمین متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۷ - ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 10
کد خبر: ۱۵۳۸۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین گفت انفجارهایی که شهرهای سراسر این کشور را به لرزه درآورده، کشته و زخمی داشته و روسیه را به تلاش برای محو کردن اوکراین از روی زمین متهم کرد.

به نوشته خبرگزاری رویترز، بعد از انفجارهای امروز در اوکراین، زلنسکی با انتشار پیامی در حساب تلگرامی خود مدعی شد: آن‌ها در تلاشتند ما را نابود و از روی زمین محو کنند ... مردم ما را که در خانه در (شهر) زاپروژیا در خواب هستند، از بین ببرند. مردمی را که در دنیپرو و کی‌یف سر کار می‌روند، بکشند.

وی افزود: آژیرهای حمله هوایی در سراسر اوکراین خاموش نمی‌شوند. موشک‌ها اصابت می‌کنند. متاسفانه، کشته و زخمی وجود دارد.

پیش‌تر، رسانه‌های غربی از شنیده شدن صدای چند انفجار مهیب در مرکز کی‌یف پایتخت اوکراین خبر دادند. خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش کرد که دو انفجار اوایل صبح دوشنبه، مرکز «کی‌یف» پایتخت اوکراین را لرزاند و ظاهراً این انفجارها در نتیجه حملات موشکی بوده است. شبکه الجزیره گزارش کرده که این حملات کشته و زخمی‌هایی را به همراه داشته است.

رسانه‌ها می‌گویند علاوه به کی‌یف، شهرهای دیگر اوکراین از جمله دنیپرو، ژیتومیر و لِویو و زاپروژیا نیز تحت حملات موشکی روسیه قرار گرفته‌اند. شبکه اسکای نیوز نیز به نقل از یکی از مقام‌های دولت اوکراین گزارش کرده که یکی از موشک‌ها به خیابان «ولادیمیرسکی» در نزدیکی دفتر کار ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین اصابت کرده است.

این حملات در حالی صورت گرفته که شنبه انفجار و آتش‌سوزی در پل کریمه صورت گرفت و بخشی از سازه آن فرو ریخت. «کمیته ملی ضد تروریسم» روسیه اعلام کرد یک کامیون روی پل منفجر و باعث آسیب به پل کریمه شد.

«میخائیل پودولیاک» مشاور ارشد ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین ضمن استقبال از انفجار پل کریمه اعلام کرد که این منطقه باید به اوکراین برگردانده شود. وی در پیام توییتری اعلام کرد آنچه «در پل (کریمه) رخ داد، تازه شروع ماجراست».

پودولیاک مردادماه هم گفته بود که اوکراین قصد دارد پل کریمه را تخریب کند. وی در مصاحبه با روزنامه انگلیسی «گاردین» گفت که این پل، «غیرقانونی» است و باید نابود شود.

در حالیکه روزنامه نیویورک تایمز از قول مقامات اوکراینی گزارش داده انفجار پل کریمه کار اوکراین است، سخنگوی ریاست‌جمهوری این کشور هر گونه دست داشتن کی‌یف در این انفجار را رد کرد. رد دست داشتن اوکراین در انفجار کریمه پس از آن مطرح شده که ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه عصر یکشنبه با اشاره به این حادثه، اوکراین را به تروریسم دولتی متهم کرد.

پل کریمه، این شبه‌جزیره را به سرزمین اصلی روسیه متصل می‌کند. کریمه بعد از همه‌پرسی سال ۲۰۱۴ از اوکراین جدا و به روسیه ملحق شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار