بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

خروج هیأت اردنی از کنفرانس لوکزامبورگ در اعتراض به حضور صهیونیست‌ها

یک هیأت پارلمانی اردن که در کنفرانس سازمان امنیت و همکاری اروپا در لوکزامبورگ شرکت کرده بود به دلیل حضور هیأتی از رژیم صهیونیستی، این کنفرانس را ترک کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۱۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 05
کد خبر: ۱۵۴۰۲

به گزارش راهبرد معاصر ، هیأت پارلمانی اردن به ریاست «ابراهیم القرعان» در کنفرانس سازمان امنیت و همکاری اروپا «OSCE» شرکت کرده بود که در اعتراض به حضور هیأت رژیم صهیونیستی در کنار خود، سالن کنفرانس را ترک کرد.

«خالد ابو حسان» یکی از نمایندگان پارلمان اردن که در این کنفرانس شرکت کرده بود در این باره توضیح داد که هیأت اردنی وقتی متوجه شد جایگاه آنها در کنار هیأت اسرائیلی است از کمیته سازماندهی کنفرانس درخواست کرد که جای هیأت اسرائیلی را تغییر دهد اما به دلیل مخالفت آن‌ها، هیأت اردنی مجبور به ترک سالن کنفرانس شد.

 

طبق گزارش وبگاه اردنی «عمون»، ابوحسان افزود: «هیأت اردنی با تعجب متوجه شد که صندلی اختصاصی برای این هیأت بسیار به صندلی هیأت اسرائیلی نزدیک است و تلاش‌های ما برای متقاعد کردن سازماندهندگان کنفرانس جهت تغییر مکان هیأت اردنی نیز بی‌نتیجه بود».

وی تصریح کرد که «با توجه اصول اخلاقی و دینی که نشستن در کنار رژیم غاصب و اشغالگر صهیونیستی را جایز نمی‌داند، مجبور به ترک سالن کنفرانس شدیم».

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار