عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد

امیر دادرس: نیروی هوایی ارتش در کوتاه‌ترین زمان به هر تهدیدی پاسخ می‌دهد

جانشین فرمانده کل ارتش گفت: این قابلیت بالقوه در نیروی هوایی ارتش وجود دارد که با رصد تهدیدات موجود در منطقه، راه‌حلی برای آن ارائه کرده و در کوتاه‌ترین زمان پاسخی به آن تهدیدات بدهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 11
کد خبر: ۱۵۴۰۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  امیر سرتیپ محمد حسین دادرس جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور در دانشگاه علوم و فنون شهید ستاری نیروی هوایی ارتش ضمن دیدار با نخبگان این دانشگاه از بخش های مختلف آن بازدید کرد.

 

امیر سرتیپ دادرس در این بازدید که با همراهی امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش و امیر سرتیپ علیرضا شیخ معاون تربیت و آموزش ارتش انجام شد؛ ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع دانشمندان مجموعه هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) اظهار کرد: امروز با حضور در دانشگاه هوایی شهید ستاری، بیان حکیمانه فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) که بارها تاکید بر نیروی انسانی داشتند، بیش از پیش برای ما معنا شد و دریافتیم که ارزش وجودی و نقش نیروی انسانی دانشمند چقدر می تواند در ارتقای توان و قدرت نظامی موثر واقع شود.

 

وی ادامه داد: آن چیزی که امروز در دانشگاه علوم و فنون شهید ستاری نیروی الهی هوایی ارتش مشهود است، نیروی انسانی متخصص، با انگیزه و توانمند با فرماندهی شایسته و در صحنه آن است.

 

امیر سرتیپ دادرس تاکید کرد: بی‌شک با نیروی انسانی علاقمند، پا به رکاب و با دانش می‌توان بر کمبودها فائق آمد و از این جهت ما خدا را شاکریم که از این نعمت الهی برخورداریم. امروز برای حرکت بر لبه دانش و رصد و پایش لحظه‌ای دشمنان در عرصه توانمندی‌های نظامی، باید رفتارشناسی دشمنان به شکل بسیار دقیق صورت گیرد و توانمندی‌های خود را متناسب با رفتارهای دشمن و در اقتدار نیروهای مسلح متمرکز کنیم.

 

جانشین فرمانده کل ارتش با اشاره به پاسخگویی به تهدیدات با بهره‌گیری از دانشمندان به خصوص دانشمندان نیروی هوایی گفت: این قابلیت بالقوه در عزیزان وجود دارد که با رصد تهدیدات موجود در منطقه، راه حلی برای این تهدیدات ارائه کنند، به طوری که به صورت بالفعل در کوتاه‌ترین زمان ممکن رفتارهای آنان کشف و پاسخی برای آن آماده و داده شود.

 

امیر سرتیپ دادرس در پایان خاطرنشان کرد: موضوع بسیار مهم که بیش از پیش مورد انتظار ما در آینده محسوب می شود، موضوع و عنصر زمان است تا بتوانیم به سرعت خودمان را متناسب با نیازها آماده کنیم. امروز توجه به عنصر زمان با مدیریت سازنده و اهتمام ویژه فرمانده نیروی هوایی ارتش، با توجه به قابلیت و توان این نیرو مشاهده می شود./فارس

ارسال نظر