آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

اتکای دیرینه اتحادیه اروپا به بازار چین و انرژی ارزان روسیه

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا می گوید رونق این اتحادیه در گذشته بر اساس انرژی ارزان روسیه و بازار چین بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۱۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 11
کد خبر: ۱۵۴۰۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، «جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در سخنانی گفت: «رونق اتحادیه اروپا مبتنی بر انرژی ارزان از روسیه و بازارهای چین بوده است و در حال حاضر این اتحادیه باید به دنبال منابع انرژی در داخل اروپا و بازسازی اقتصاد خود باشد.»

بورل در کنفرانس سالانه سفرای اتحادیه اروپا در بروکسل گفت: «توسعه اقتصادی ما مستلزم تجدید ساختار قوی در اقتصاد ما است.»

به گفته مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، شکوفایی این اتحادیه از گذشته مبتنی بر انرژی [روسیه] و بازار [چین] بوده است و امروز ما باید تا آنجا که می‌توانیم راه‌های جدیدی برای تامین انرژی از داخل اتحادیه اروپا پیدا کنیم، زیرا نباید یک وابستگی را با وابستگی به جای دیگری تغییر دهیم، بلکه بهترین انرژی، انرژی است که در خانه خودمان(اتحادیه اروپا) تامین شود.

دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا همچنین یادآور شد که اتحادیه اروپا مدت‌هاست برای صادرات و واردات، انتقال فناوری، سرمایه‌گذاری و خرید کالاهای ارزان به بازار چین متکی بوده است. او افزود که نیروی کار ارزان چینی در کنار بانک‌های مرکزی اروپا با هم در مهار رشد تورم نقش داشته است، اما امروزه دسترسی به چین روز به روز دشوارتر می شود و این مشکلات سیاسی ایجاد خواهد کرد.

هشدار مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره منابع تامین انرژی برای این اتحادیه همزمان با جنگ در اوکراین و تحریم روسیه صورت می گیرد. روسیه در واکنش به تحریم های اعمالی از سوی کشورهای غربی، صدور گاز خود را به کشورهای اروپایی با محدودیت هایی روبرو کرده است./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار