وزیر خزانه داری آمریکا: کاهش تولید نفت اوپک به نفع اقتصاد جهانی نیست-راهبرد معاصر
عراقچی: نتیجه نسخه دوم فشار حداکثری، نسخه دوم شکست حداکثری است افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۲۸۷ شهید درخواست ۱۷ سال زندان برای افشاگر پنتاگون درخواست عربستان از کشور‌های جهان برای پیوستن به ائتلاف بین‌المللی اجرای راهکار دودولتی انفجار یک پهپاد در منطقه حساس نظامی در جنوب «حیفا» عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات نتایج اجلاس فوق العاده سران کشور‌های اسلامی ـ عربی از زبان معاون وزیر خارجه بن فرحان: شورای امنیت قادر به تعامل با نزاع منطقه نیست عارف با بن سلمان دیدار کرد + عکس جزئیات گفت‌وگوی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران رایزنی الاعرجی با سردار سلامی درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق بیانیه پایانی نشست ریاض: قدس خط قرمز امت عربی و اسلامی است سفیر ایران در روسیه: سخنگوی پوتین نیستم، اما سیاست مسکو دلارزدایی است ادعای اسکای نیوز عربی: الاعرجی در سفر به تهران حامل پیامی از جانب آمریکا درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل است

وزیر خزانه داری آمریکا: کاهش تولید نفت اوپک به نفع اقتصاد جهانی نیست

به گفته وزیر خزانه داری آمریکا اقدام اوپک پلاس برای کاهش تولید نفت تصمیمی «ناموثر و غیرعاقلانه» برای اقتصاد جهان به ویژه بازارهای نوظهور است که اکنون با قیمت بالای انرژی دست و پنجه نرم می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 09
کد خبر: ۱۵۳۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر «جانت یلن» در مصاحبه با روزنامه فایننشال تایمز، گفت: من فکر می کنم که این تصمیم اوپک غیرعاقلانه است و معلوم نیست در نهایت چه تاثیری داشته باشد، اما به نظر من، این تصمیم در شرایط فعلی که ما با آن مواجه هستیم، مناسب نیست.

دولت جو بایدن به صورت علنی و شفاف از تصمیم کارتل نفتی اوپک در هفته گذشته برای کاهش روزانه دو میلیون بشکه نفت انتقاد کرده است.

یلن این اظهارات را در آستانه نشست های سالانه بانک جهانی که قرار است هفته آینده در واشنگتن برگزار شود، مطرح کرد. قیمت کالاها و تورم بالا، تاثیر تشدید سیاست های پولی بانک های مرکزی و تاثیرات اقتصادی و مالی جنگ اوکراین محور مذاکرات این نشست ها را تشکیل می دهد.

وزیر خزانه داری آمریکا درباره نشست های امسال بانک جهانی گفت: در این فرصت درباره رفع چنین مشکلاتی از سوی کشورها بحث و تبادل نظر خواهیم کرد و تلاش می کنیم این موضوع را بررسی کنیم که آیا واکنش جمعی ما تاثیر محسوسی خواهد داشت یا خیر و بهترین اقدامی که می توانیم در این شرایط دشوار انجام دهیم، چیست.

فایننشال تایمز نوشت: آمریکا امیدوار است از نشست های بانک جهانی برای فشار بر کشورهای اروپایی به منظور تسریع در ارائه کمک اقتصادی به اوکراین استفاده کند. این تلاش آمریکا در بحبوحه ناامیدی فزاینده در واشنگتن از برخی متحدانش برای عمل به تعهدات مالی خود در قبال کی یف انجام می گیرد.

یلن گفت: تعدادی از کشورها قول کمک اقتصادی قابل توجهی را داده اند، اما هنوز آن را عملی نکرده اند. سرعت انتقال پول به اوکراین بسیار کند است.

وی با بیان این که ایالات متحده ۸.۵ میلیارد دلار کمک بلاعوض به اوکراین داده و ۴.۵ میلیارد دلار دیگر به تازگی توسط کنگره تصویب شده است، گفت: تعهداتی وجود دارد، اما باید اجرایی شود.

«والدیس دامبروسکیس» معاون اجرایی کمیسیون اروپا، به تازگی گفت: اتحادیه اروپا به دنبال تسریع در پرداخت بودجه اختصاصی خود به اوکراین است و به شدت با کشورهای عضو برای آزاد کردن ۳ میلیارد یورو نهایی بسته ۹ میلیارد یورویی که رهبران اوایل سال جاری نسبت به اختصاص آن متعهد شد، همکاری خواهد کرد.

فایننشال تایمز گفت: ایالات متحده و متحدانش در گروه هفت در حال وارد شدن به آخرین بخش مذاکرات درباره تعیین سقف قیمت برای صادرات نفت روسیه هستند تا مسکو را از درآمدهای انرژی خود که برای تامین مالی جنگ حیاتی است، محروم کنند. تعیین سقف قیمت برای صادرات نفت روسیه همچنین منجر به جهش قیمت ها در سراسر جهان نمی شود.

یلن گفت: پایین نگه داشتن قیمت ها چیزی است که به ویژه برای کشورهای در حال توسعه که از قیمت بالای انرژی رنج می برند، مفید است. رئیس‌جمهور (بایدن) مدت زیادی را صرف بررسی همه گزینه‌های موجود برای کاهش [قیمت نفت] کرده است.

به نوشته فایننشال تایمز، وزیر خزانه داری آمریکا احتمالا با نگرانی همتایان خود در سراسر جهان در مورد ارزش دلار مواجه خواهد شد که در ماه‌های اخیر با افزایش شدید نرخ بهره فدرال رزرو در برابر بسیاری از ارزهای دیگر به شدت افزایش یافته است. اما او گفت که افزایش قیمت دلار ناشی از واقعیت اقتصادی است.

یلن همچنین نگرانی در مورد برخی از آشفتگی ها و نوسانات بازار در هفته های اخیر را تکذیب کرد.

به نوشته این رسانه، یلن از اظهار نظر درمورد کاهش گسترده مالیات در بریتانیا که باعث لرزش در بازارهای مالی شد، خودداری کرد. به دنبال این اقدام بانک انگلستان مجبور به مداخله اضطراری شد و لیز تراس، نخست وزیر، بخشی از این طرح را لغو کرد./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده