اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

خشم مردم یمن از اهداف سیاسی برنامه جهانی غذا

مردم یمن اقدام برنامه جهانی غذا در قطع موقت کمک به این کشور را سیاسی و در جهت منافع عربستان سعودی، امارات متحده عربی و آمریکا می‌دانند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۹ - ۱۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 05
کد خبر: ۱۵۴۱۰

به گزارش راهبرد معاصر ، به نقل از شبکه تلویزیونی راشا تودی، بر اساس اعلام نهاد برنامه جهانی غذای سازمان ملل ۲۰ میلیون یمنی امنیت غذایی ندارند و نیمی از آن‌ها در آستانه قحطی قرار دارند. با این وجود این نهاد به طور موقت ارسال غذا به مناطق تحت کنترل انصارالله را متوقف کرده که این موضوع سبب عصبانیت بسیاری از مردم یمن شده است. جنبش انصارالله یمن اعلام کرد برنامه جهانی غذا به دنبال اهدافی سیاسی است.

 

در بیانیه نهاد امور ملی بشردوستانه یمن آمده است: برنامه جهانی غذا مدتهاست که دیگر ماموریت‌های بشردوستانه خود را در یمن اجرا نمی‌کند. اقدامات آن تنها سیاسی شده است. این نهاد در جهت منافع عربستان سعودی، امارات متحده عربی و آمریکا عمل می‌کند.

بنابر اعلام این شبکه، یکی از نگرانی‌های عمده انصارالله این است که کشور‌های عمده کمک کننده به برنامه جهانی غذا از کشور‌هایی هستند که تسلیحات مورد نیاز ائتلاف سعودی را تامین می‌کنند. برنامه جهانی غذا همچنین خواهان ثبت اطلاعات هویتی میلیون‌ها نفر از مردم یمن برای ادامه فعالیت خود شده است. این خطر وجود دارد که این اطلاعات به دست ائتلاف سعودی بیفتد.

 

جاناتان شافی، فعال ضد جنگ گفت: جنگ یمن همانند دیگر جنگ‌ها تنها برای برخی شرکت‌ها و کشور‌های تولید کننده تسلیحات منفعت به همراه دارد. تنها راه برای توقف درگیری‌ها در یمن توقف ارسال تسلیحات برای ائتلاف سعودی است. از طرف دیگر باید ارسال موادغذایی و دیگر اقلام ضروری برای مردم گرسنه و آواره یمن سرعت بیشتری به خود بگیرد. باید یک راه حل مسالمت آمیز ایجاد شود. ورود مواد غذایی به یمن موضوعی ضروری است. درخواست ثبت هویت ۱۳ میلیون نفر و از جمله افسران نظامی و سربازان در یمن برای دریافت کمک‌های غذایی از طرف برنامه جهانی غذا این خطر را به همراه دارد که این اطلاعات در اختیار ائتلاف سعودی قرار گیرد.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده