پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

تغییر ساعت اداری در تهران تعیین تکلیف شد

استاندار تهران گفت: دستگاه‌های دولتی و غیردولتی، اعم از موسسات غیردولتی، تامین اجتماعی، شهرداری‌ها، دانشگاه‌ها و بانک‌ها، وسایل سرمایشی خود را بر مبنای عدد استاندارد ۲۵درجه سانتیگراد تنظیم کنند تا منجر به کاهش مصرف انرژی شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۵ - ۱۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 05
کد خبر: ۱۵۴۲۴

به گزارش راهبرد معاصر ؛ انوشیروان محسنی‌بندپی، با اشاره به اخذ تصمیمهایی برای کاهش مصرف برق ادارات در فصل تابستان افزود : به منظو بررسی نحوه مصرف برق در ماه‌های باقی‌مانده فصل تابستان، جلسه‌ای در وزارت کشور با حضور وزاری کشور، نیرو و معاونان آنها تشکیل و مقرر شد اقداماتی از ۱۵ تیرماه در دستگاه‌ها اعمال شود تا مصرف بهینه برق را در کشور نهادینه‌سازی و الگوی مصرف را مطابق با استانداردهای جهانی اجرایی کنیم.

 

او گفت: مقرر شد تمام دستگاه‌های دولتی و غیردولتی، اعم از موسسات غیردولتی، تامین اجتماعی، شهرداری‌ها، دانشگاه‌ها و بانک‌ها، وسایل سرمایشی خود را بر مبنای استانداردهای جهانی بر اندازه ۲۵درجه سانتیگراد تنظیم کنند تا این موضوع به کاهش مصرف انرژی منتج شود.

 

محسنی‌بندپی، ادامه داد: همچنین کلیه دستگاه‌های مذکور مکلف شدند تا میزان مصرف انرژی خود را به مانند مدت مشابه سال قبل کاهش دهند و از ساعت ۱۲ تا ۱۶ نیز، انرژی لازم را از دستگاه‌های مولد برق تامین کنند.

 

او گفت: همچنین مقرر شد ساعات اداری دستگاه‌های دولتی و غیردولتی در استان تهران تغییر نکند چون با توجه به مراجعه برخی از هموطنان به تهران برای انجام امور اداری، کاهش ساعات اداری در ادوار گذشته، نارضایتی‌هایی را به دنبال داشت که تصمیم بر کاهش نیافتن آن گرفتیم‌ و امیدواریم با این اقدامات، قطعی برق در فصل تابستان در تهران نداشته باشیم.

 

او همچنین تاکید کرد: نظارت مستمر بر اجرای این تصمیمات الزامی است و دستگاه‌هایی که از آن تخطی کنند با قطع برق مواجه خواهند شد و در پیگیری‌های بعدی و در صورت تخطی ، دستگاه‌های مذکور به نهادهای نظارتی معرفی خواهند شد.

منبع : تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار