عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان

واکنش وزارت خارجه سعودی به سخنان جو بایدن

واکنش وزارت خارجه سعودی به سخنان جو بایدن وزارت خارجه سعودی در بیانیه‌ای به اظهارات آمریکایی‌ها از جمله رئیس‌جمهور دموکرات این کشور پاسخ داد و گفت عربستان دیکته دیگران را نمی‌پذیرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۸ - ۲۱ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 13
کد خبر: ۱۵۴۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، پس از آن‌که اوپک پلاس هفته گذشته اعلام کرد تولید نفت خود را کاهش می‌دهد، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه سی‌ان‌ان گفت این اقدام عواقبی برای روابط واشنگتن و ریاض در پی خواهد داشت.

 

بایدن در پاسخ به این سوال که آیا به دنبال تجدیدنظر در روابط با عربستان سعودی است، این مسئله را تایید کرد و در توجیه سفرش به عربستان سعودی مدعی شد این سفر برای نفت انجام نشد. بایدن گفت: بگذارید روشن کنم که چرا رفتم. درباره نفت نرفتم. برای اطمینان از این رفتم که اطمینان دادیم قصد نداریم از خاورمیانه دور شویم. (جزئیات بیشتر)

 

به گزارش شبکه سعودی الاخباریه، وزارت خارجه عربستان در واکنش به این اظهارات بیانیه‌ای صادر و اعلام کرد، هرگونه اظهارات درباره جانبداری ریاض در نزاع‌های بین‌المللی پس از تصمیم اوپک پلاس در خصوص کاهش تولید نفت را رد می‌کند.

 

وزارت خارجه عربستان افزود، این اظهارات مبتنی بر واقعیت نیست. تصمیم اوپک پلاس به اجماع همه کشورهای عضو این مجموعه گرفته شده نه توسط یک کشور.

 

در ادامه این بیانیه آمده، وزارت خارجه سعودی تأکید می‌کند که اوپک پلاس تصمیمات خود را به صورت مستقل و بر اساس رویه مستقل سازمان‌های بین‌المللی اتخاذ می‌کند. تحلیل‌ها تأکید می‌کند که تعویق یک ماهه این تصمیم تبعات اقتصادی منفی خواهد داشت.

 

وزارت خارجه سعودی ادامه داد: ریاض به روابط خود با ولایات متحده آمریکا از منظر استراتژیک و در راستای منافع مشترک میان دو کشور نگاه می‌کند.

 

عربستان در پایان تأکید کرد که دیکته نمی‌پذیرد و هرگونه اقدامی برای تغییر اهداف عالی که در راستای حفاظت از اقتصادی جهانی است را رد می‌کند؛ حل چالش‌های اقتصادی مستلزم گفت‌وگوی سازنده و غیرسیاسی است./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار