هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید

واکنش وزارت خارجه سعودی به سخنان جو بایدن

واکنش وزارت خارجه سعودی به سخنان جو بایدن وزارت خارجه سعودی در بیانیه‌ای به اظهارات آمریکایی‌ها از جمله رئیس‌جمهور دموکرات این کشور پاسخ داد و گفت عربستان دیکته دیگران را نمی‌پذیرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۸ - ۲۱ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 13
کد خبر: ۱۵۴۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، پس از آن‌که اوپک پلاس هفته گذشته اعلام کرد تولید نفت خود را کاهش می‌دهد، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه سی‌ان‌ان گفت این اقدام عواقبی برای روابط واشنگتن و ریاض در پی خواهد داشت.

 

بایدن در پاسخ به این سوال که آیا به دنبال تجدیدنظر در روابط با عربستان سعودی است، این مسئله را تایید کرد و در توجیه سفرش به عربستان سعودی مدعی شد این سفر برای نفت انجام نشد. بایدن گفت: بگذارید روشن کنم که چرا رفتم. درباره نفت نرفتم. برای اطمینان از این رفتم که اطمینان دادیم قصد نداریم از خاورمیانه دور شویم. (جزئیات بیشتر)

 

به گزارش شبکه سعودی الاخباریه، وزارت خارجه عربستان در واکنش به این اظهارات بیانیه‌ای صادر و اعلام کرد، هرگونه اظهارات درباره جانبداری ریاض در نزاع‌های بین‌المللی پس از تصمیم اوپک پلاس در خصوص کاهش تولید نفت را رد می‌کند.

 

وزارت خارجه عربستان افزود، این اظهارات مبتنی بر واقعیت نیست. تصمیم اوپک پلاس به اجماع همه کشورهای عضو این مجموعه گرفته شده نه توسط یک کشور.

 

در ادامه این بیانیه آمده، وزارت خارجه سعودی تأکید می‌کند که اوپک پلاس تصمیمات خود را به صورت مستقل و بر اساس رویه مستقل سازمان‌های بین‌المللی اتخاذ می‌کند. تحلیل‌ها تأکید می‌کند که تعویق یک ماهه این تصمیم تبعات اقتصادی منفی خواهد داشت.

 

وزارت خارجه سعودی ادامه داد: ریاض به روابط خود با ولایات متحده آمریکا از منظر استراتژیک و در راستای منافع مشترک میان دو کشور نگاه می‌کند.

 

عربستان در پایان تأکید کرد که دیکته نمی‌پذیرد و هرگونه اقدامی برای تغییر اهداف عالی که در راستای حفاظت از اقتصادی جهانی است را رد می‌کند؛ حل چالش‌های اقتصادی مستلزم گفت‌وگوی سازنده و غیرسیاسی است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار