دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

لهستان سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد

رسانه‌های عبری خبر دادند که وزارت خارجه لهستان، سفیر رژیم صهیونیستی را به دلیل اظهارات اخیرش احضار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 15
کد خبر: ۱۵۴۵۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های عبری امروز (شنبه، ۱۵ اکتبر) از احضار سفیر رژیم صهیونیستی در لهستان به وزارت خارجه این کشور خبر دادند.

 

روزنامه «یدیعوت آحارانوت» نیز نوشت: «وزارت خارجه لهستان سفیر اسرائیل را برای توضیح برای اظهاراتش که گفته بود لهستانی‌ها از ورود جوانان اسرائیلی به این کشور جلوگیری می‌کنند، احضار کرد».

 

این در حالی است که تازه تیرماه گذشته، پس از یک دوره تیرگی روابط میان ورشو و تل‌آویو، به دلیل باج‌خواهی‌های مستمر رژیم صهیونیستی از غرب بر سر داستان «هولوکاست»، رئیس جمهور لهستان اعلام کرد که دو طرف عملیات عادی سازی روابط دیپلماتیک را از طریق بازگشت سفرا به محل کار خود در ورشو و تل‌آویو آغاز کردند.

 

آگوست ۲۰۲۱ بود که به دنبال تصویب قانون مالکیت ویژه یهودیان که مخالفت رژیم صهیونیستی را به دنبال داشت، تل‌آویو سفیر خود را از ورشو فراخواند. در این قانون، بر عدم امکان شکایت از لهستان و درخواست غرامت از آن به بهانه اتفاقات در جنگ جهانی دوم یا درخواستغرامت برای املاک یهودیان در لهستان تاکید شده است. این قانون موجب می‌شود که یهودیان نتوانند مدعی باز‌پس‌گیری دارایی‌هایشان که طی جنگ جهانی دوم مصادره شده، شوند.

 

به همین دلیل رژیم صهیونیستی سطح روابط با لهستان را کاهش داد و بعد از آن‌که ورشو سفیر خود در تل‌آویو را برای رایزنی‌ فراخواند، صهیونیست‌ها به سفیر لهستان اجازه بازگشت ندادند. تل‌آویو نیز فقط یک مسئول کنسولگری خود در ورشو را نگه داشت و سفیر رسمی اعزام نکرد./ فارس

ارسال نظر