بلومبرگ: اروپایی‌ها سلاح کافی برای کمک به اوکراین ندارند-راهبرد معاصر
تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک عراقچی: نگرانی مشترک نسبت به تهدیدات صهیونیست‌ها در منطقه شکل گرفته است فعالیت کنسولگری‌های ایران در مونیخ، هامبورگ و فرانکفورت تا ۲۸ آبان ۱۰ شهید و ۲۰ مجروح در بمباران یک مدرسه در غزه تفتیش بدنی علی لاریجانی و هیات ایرانی در فرودگاه بیروت صحت دارد؟ لاریجانی در گفتگو با المیادین: حامل پیام از جانب رهبر انقلاب برای بشار اسد و نبیه بری بودم اطلاعیه جدید سفارت ایران خطاب به ایرانیان مقیم آلمان پوتین: هر توافقی درباره اوکراین باید حافظ منافع امنیتی روسیه باشد حمله بی‌سابقه حزب‌الله به مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی واکنش ایران به واهمه از ترور ترامپ!

بلومبرگ: اروپایی‌ها سلاح کافی برای کمک به اوکراین ندارند

منابع خبری گزارش داده‌اند متحدان اوکراین سلاح‌های کافی برای کمک به اوکراین ندارند و نمی‌توانند در کوتاه‌مدت کمبودها را جبران کنند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۲ - ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 10
کد خبر: ۱۵۳۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر وبگاه شبکه خبری بلومبرگ گزارش داده در حالی که جنگ اوکراین وارد هشتمین ماه خود شده، برخی از کشورهای اروپایی که از کی‌کیف حمایت تسلیحاتی کرده‌اند با کمبود سلاح مواجه شده‌اند و رفع کمبودها در این زمینه برای پیمانکاران دفاعی ممکن است چندین سال به طول بینجامد.

مطابق این گزارش، کشورهای عضو ناتو، با توجه به وضعیت اوکراین و تقویت وضعیت انبارهایشان در بحبوحه تشدید تنش‌ها، از شرکت‌ها خواسته‌اند تولیداتشان را افزایش داده و به رفع کمبودهای تسلیحاتی کمک کنند.

اروپایی‌ها با توجه به تهدیدهای ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه به احتمال استفاده از سلاح‌های هسته‌ای در اوکراین وضعیت را خطیر و حساس می‌دانند.

متحدان اوکراین از زمان آغاز عملیات نظامی روسیه در ماه فوریه (اسفندماه گذشته) میلیاردها دلار سلاح‌، مهمات و تجهیزات برای این کشورِ واقع در اروپای شرقی ارسال کرده‌اند. این موضوع باعث فشار بر انبارهای تسلیحاتی شده است.

شرکت‌های تجهیزات دفاعی در اروپا و آمریکا اکنون شاهد افزایش تقاضا برای پدافندهای هوایی و سلاح‌های ضد تانک و تجهیزات دیگر هستند. این در حالی است که دولت‌های غربی پیش‌بینی می‌کنند که اوکراین احتمالاً طی سال‌های آینده به حمایت نظامی مستمر نیاز خواهد داشت. اما افزایش میزان تولید بعد از چندین دهه که میزان سفارش‌ها محدود بوده برای این شرکت‌ها دشوار خواهد بود.

بلومبرگ نوشته، با طولانی شدن جنگ، متحدان اوکراین ممکن است وسوسه شوند حمایت‌های تسلیحاتی از اوکراین را با توجه به شرایط امنیتی پیش روی خودشان کاهش دهند. چنین رویدادی، باعث ایجاد تفرقه‌هایی خواهد شد که پوتین مایل است از آنها در کنار تنش‌ها بر سر دسترسی به انرژی بهره‌برداری کند.

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونستک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

مسکو هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرده و گفته است که قصد تصرف اراضی اوکراین را ندارد.

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار