اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

تسهیلات مالی زنان روستایی و عشایر پرداخت شد

معاون امور زنان رئیس جمهور گفت: تسهیلات مالی برای ازدواج زنان روستایی و عشایر پرداخت شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۳ - ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 15
کد خبر: ۱۵۴۵۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، خانم انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان درهمایش زنان روستایی و عشایری گفت: تجرد دختران روستایی بسیار بیشتر از شهری است به همین منظور تسهیلات مالی برای ازدواج زنان روستایی و عشایر از سال گذشته در حال پرداخت است.

به گفته او، از مهر ماه امسال این تسهیلات به ازدواج زنان مناطق شهری اعطا می‌شود.

خزعلی می گوید: بنابر آمار سال ۹۵، ۱۰ میلیون نفر از زنان در روستا زندگی می کنند که میانگین سن ازدواج آنها ۲۳ سال است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان گفت: ۹۰ درصد افرادکشور باسواد هستند اما این آمار در بخش زنان روستایی و عشایر پایین تر است به همین منظور در دولت سیزدهم اعتبارات ویژه ای برای بازماندگان از تحصیل زنان روستایی در نظر گرفته شده است تا همه افراد از سواد بهره‌مند شوند.

به گفته او، در برنامه هفتم ، اعتبارات و تسهیلات لازم برای توانمند سازی و کارآفرینی و بازاررسانی و صادرات محصولات زنان روستایی در نظر گرفته شده است.

خزعلی درباره خدمات پزشکی در مناطق روستایی گفت:در مناطق روستایی و عشایری با کمبود پزشکان متخصصین و اورژانس هاوایی مواجه هستیم که برای تامین این نیازمندی های روستا ها اقدام می شود.

معاون امور زنان رئیس جمهور گفت: طی سال های گذشته پشتیبانی از صندوق های خرد روستایی داشتیم و تسهیلاتی به کارآفرینان در ۱۵ استان دادیم تا زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بگیرند و پایداری شغل را تامین کنند.

خزعلی گفت: سال گذشته در همین روز بود که وعده وام زوجین روستایی داده شد و نیاز است که پشتیبانی لازم برای ازدواج روستاییان انجام شود. برای مسکن دهه ۶۰ انتظار می رود که قدم هایی برداشته شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر