پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

توضیحات قالیباف درباره ارسال طرح شفافیت قوای سه‌گانه به مجمع تشخیص

رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به تاکید مقام معظم رهبری به مجلس مبنی بر قانونگذاری کارآمد گفت: بر اساس همین فرمایش، نمایندگان مجلس کار تصویب طرح شفافیت قوای سه‌گانه را به پایان رساند و برای تکمیل به مجمع تشخیص فرستاد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 16
کد خبر: ۱۵۴۶۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در آغاز جلسه علنی امروز (یکشنبه 24 مهر) مجلس شورای اسلامی،‌در نطق پیش از دستور خود، با اشاره به دیدار مقام معظم رهبری با اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای مجمع تشخیص،‌ هوشمندانه بر سه قوه تاکید کردند که از کارهای اصلی باز نمانند و از مجلس قانونگذاری‌های کارآمد را مطالبه کردند.

 

قالیباف افزود: بر همین اساس به استحضار مردم شریف ایران می‌رسانم بر اساس همین فرمایش مقام معظم رهبری، نمایندگان مجلس، در جلسه گذشته کار تصویب طرح شفافیت قوای سه‌گانه را به پایان رساندند و برای تکمیل چند بند باقی مانده، به مجمع تشخیص فرستادند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه تاکید کرد: انتظار می‌رود مجمع تشخیص مصلحت نظام، هرچه زودتر تکلیف چند بند باقی مانده این طرح را مشخص کند تا این طرح که مورد مطالبه مردم است،‌هرچه سریع‌تر اجرایی شود.

 

وی همچنین افزود: بر اساس این طرح، علاوه بر انتشار عمومی آرای نمایندگان مجلس، هیئت وزیران و سایر نهادها و دستگاه‌هایی که در این طرح ذکر شده، باید صورت‌ها، اطلاعات مالی سازمان‌ها و موسسات دولتی نیز منتشر شود و همچنین همه فرصت‌های اشتغال و سرمایه‌گذاری در قوای سه گانه و نیز قراردادهای مربوط به معاملات بزرگ و متوسط کشور باید به صورت شفاف در دسترس مردم قرار گیرد تا هیچکس نتواند از آن به عنوان یک رانت، سوء استفاده کند.

 

قالیباف تصریح کرد: همچنین از موارد پایه‌ای در بسته تحول قوانین اقتصادی کشور، قانون گذاری برای اصلاح ساختار نظام بانکی است. مجلس جلسه گذشته تعدادی از موارد باقیمانده از طرح «مسئولیت، اهداف، ساختار و وظایف بانک مرکزی» ‌را تصویب کرد و پیش بینی می‌شود بقیه موارد این هفته نهایی و به شورای نگهبان ارسال شود.

 

رئیس مجلس یادآور شد: این قانون در صورت نهایی شدن با اصلاح ساختار بانک مرکزی، امکان اعمال اقتدار این نهاد حاکمیتی مهم بر شبکه بانکی و مهار موتور خلق نقدینگی و تورم را فراهم می‌کند. در ادامه همین روند، طرح بانکداری جمهوری اسلامی ایران، به عنوان تکمیل کننده اصلاح ساختار نظام بانکی به زودی در دستور کار مجلس قرار خواهد گرفت تا فرایندها و الزامات لازم برای بانک‌ها تبدیل به قانون شده و ضابطه مندی و شفافیت، جایگزین امضاهای طلایی و کاغذبازی شود و قانون لازم برای احقاق حقوق مردم در برابر بانک‌ها تصویب شود تا مردم در مقابل اعمال سلیقه‌ها و منفعت محوری بانک‌ها در تنظیم یک طرفه قراردادها در دادن وام به سرمایه گذاران و کارآفرینان، پشت و پناه قانونی پیدا کنند.

 

وی تاکید کرد: مجلس با تصویب این قوانین گام بزرگ اصلاح ساختار نظام بانکی را خواهد برداشت، اقدامی که سالهای سال به عقب افتاده و تقریبا به آرزویی غیرقابل دستیابی تبدیل شده بود.

 

قالیباف در ادامه گفت: همین جا ضروری است به تمامی نمایندگان و همکاران خود یادآوری کنم، پیرو فرمایشات رهبر معظم انقلاب، وظیفه داریم به نوبه خود از حاشیه‌ها دوری کنیم و با پرداختن به کار و اولویت‌های اصلی، برای کارآمدی تلاش کنیم./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار