وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

ارمنستان خواستار پاسخ مثبت باکو به پیشنهاد ایروان شد

نخست‌وزیر ارمنستان اعلام کرد که این کشور چند ماه قبل پیشنهادی برای باز کردن سه ایست بازرسی جهت رفع انسداد مرز با جمهوری آذربایجان ارائه داده و منتظر پاسخ باکو است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 17
کد خبر: ۱۵۴۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان از ارائه پیشنهاد ایروان به باکو درباره مرتبط کردن شرق جمهوری آذربایجان با جمهوری نخجوان خبر داد.

نخست‌وزیر ارمنستان روز دوشنبه (امروز) در پیامی توییتری خبر داد که دولت این کشور منتظر پاسخ جمهوری آذربایجان به پیشنهاد خود درباره رفع انسداد خطوط ارتباطات منطقه‌ای است.

نیکول پاشینیان نوشت: «تصمیم پیشنهادی ارمنستان درباره باز کردن سه ایست بازرسی در مرز ارمنستان و آذربایجان به منظور تامین ارتباطات بین شرق آذربایجان و نخجوان، چند ماه است که رسما ارائه شده است. دولت ارمنستان منتظر واکنش مثبت آذربایجان است».

نخست‌وزیر ارمنستان پانزدهم مهر ماه هم در توییتی درباره دیدار چهاردهم مهر خود با «الهام علی‌اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان در شهر «پراگ» پایتخت جمهوری چک در این باره صحبت کرده بود.

نیکول پاشینیان در توییت خود نوشته بود: «بار دیگر پیشنهاد خود را در مورد رفع انسداد کلیه خطوط ارتباطات منطقه‌ای مطرح کردم. جمهوری آذربایجان باز هم جواب مثبت نداد. تکرار می کنم، ارمنستان آماده رفع انسداد کلیه ارتباطات منطقه‌ای با احترام کامل به حاکمیت و قانون است».

وزارت دفاع جمهوری آذربایجان، یکشنبه (دیروز) در اطلاعیه‌ای، ارتش ارمنستان را به نقض آتش‌بس در مناطق مرزی متهم کرده بود.

در بیانیه وزارت دفاع جمهوری آذربایجان آمده است که ابتدا تیراندازی از سوی نظامیان ارمنستانی آغاز شد و سپس نیروهای ارتش جمهوری آذربایجان پاسخ دادند.

وزارت دفاع ارمنستان اما این اخبار را تکذیب کرد و جمهوری آذربایجان را به در تنش‌آفرینی بیشتر در مناطق مرزی متهم کرد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار