حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

ارمنستان خواستار پاسخ مثبت باکو به پیشنهاد ایروان شد

نخست‌وزیر ارمنستان اعلام کرد که این کشور چند ماه قبل پیشنهادی برای باز کردن سه ایست بازرسی جهت رفع انسداد مرز با جمهوری آذربایجان ارائه داده و منتظر پاسخ باکو است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 17
کد خبر: ۱۵۴۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان از ارائه پیشنهاد ایروان به باکو درباره مرتبط کردن شرق جمهوری آذربایجان با جمهوری نخجوان خبر داد.

نخست‌وزیر ارمنستان روز دوشنبه (امروز) در پیامی توییتری خبر داد که دولت این کشور منتظر پاسخ جمهوری آذربایجان به پیشنهاد خود درباره رفع انسداد خطوط ارتباطات منطقه‌ای است.

نیکول پاشینیان نوشت: «تصمیم پیشنهادی ارمنستان درباره باز کردن سه ایست بازرسی در مرز ارمنستان و آذربایجان به منظور تامین ارتباطات بین شرق آذربایجان و نخجوان، چند ماه است که رسما ارائه شده است. دولت ارمنستان منتظر واکنش مثبت آذربایجان است».

نخست‌وزیر ارمنستان پانزدهم مهر ماه هم در توییتی درباره دیدار چهاردهم مهر خود با «الهام علی‌اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان در شهر «پراگ» پایتخت جمهوری چک در این باره صحبت کرده بود.

نیکول پاشینیان در توییت خود نوشته بود: «بار دیگر پیشنهاد خود را در مورد رفع انسداد کلیه خطوط ارتباطات منطقه‌ای مطرح کردم. جمهوری آذربایجان باز هم جواب مثبت نداد. تکرار می کنم، ارمنستان آماده رفع انسداد کلیه ارتباطات منطقه‌ای با احترام کامل به حاکمیت و قانون است».

وزارت دفاع جمهوری آذربایجان، یکشنبه (دیروز) در اطلاعیه‌ای، ارتش ارمنستان را به نقض آتش‌بس در مناطق مرزی متهم کرده بود.

در بیانیه وزارت دفاع جمهوری آذربایجان آمده است که ابتدا تیراندازی از سوی نظامیان ارمنستانی آغاز شد و سپس نیروهای ارتش جمهوری آذربایجان پاسخ دادند.

وزارت دفاع ارمنستان اما این اخبار را تکذیب کرد و جمهوری آذربایجان را به در تنش‌آفرینی بیشتر در مناطق مرزی متهم کرد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار