عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

ارمنستان: به راه‌ حل‌ امنیتی کوتاه مدت نیاز داریم

ارمنستان: به راه‌ حل‌ امنیتی کوتاه مدت نیاز داریم رئیس پارلمان ارمنستان روز دوشنبه در شهر «مسکو» پایتخت روسیه با «ویاچسلاو ولودین» رئیس دومای روسیه دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۲ - ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 10
کد خبر: ۱۵۳۹۵۹

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری ارمنستانی «حتگ» «آلن سیمونیان» رئیس پارلمان ارمنستان که برای سفری سه روزه وارد مسکو شده است، گفت که «سازمان پیمان امنیت جمعی» در واکنش مناسب به حملات ماه گذشته جمهوری آذربایجان علیه ارمنستان شکست خورد.

سیمونیان به ولودین گفت: «ارمنستان برای راه حل‌های امنیتی بلندمدت وقت ندارد.»

سیمونیان ابراز امیدواری کرد که پیشنهادات اخیر سازمان پیمان امنیت جمعی به کاهش تنش و ایجاد ثبات در قفقاز جنوبی کمک کند.

مسائل مربوط به ارامنه مقیم در روسیه و تردد اخیر شهروندان روس به ارمنستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

سازمان پیمان امنیت جمعی که مقر آن در مسکو قرار دارد، با انتشار بیانیه‌ای «توسل به زور» در مناطق مرزی ارمنستان و جمهوری آذربایجان را محکوم کرد.

این سازمان اعلام کرد که کار بر روی استفاده از ساز و کارهای سازمان پیمان امنیت جمعی برای حل و فصل وضعیت در مرز ارمنستان و جمهوری آذربایجان سازماندهی شده است.

سازمان پیمان امنیت جمعی افزود: «استفاده از زور در مرز ارمنستان و آذربایجان غیرقابل قبول است، باید از روش‌ها و توافقات سیاسی و دیپلماتیک استفاده شود.»

واکنش این سازمان در شرایطی انجام شده که ارمنستان رسما خواستار کمک روسیه، سازمان پیمان امنیت جمعی و شورای امنیت سازمان ملل برای مقابله با جمهوری آذربایجان شده بود.

کشورهای ارمنستان، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان، روسیه و تاجیکستان اعضای سازمان پیمان امنیت جمعی هستند.در سال ۲۰۰۲، شورای امنیت جمعی در جلسه‌ای در مسکو تصمیم گرفت که سازوکارها و ساختارهای همکاری بین کشورهای عضو معاهده امنیت جمعی را به یک سازمان بین المللی منطقه «سازمان پیمان امنیت جمعی» تبدیل کند و به آن وضعیت مناسب بدهد.

ارمنستان و جمهوری آذربایجان علی رغم تمام اقدامات انجام شده هنوز به صلح نهایی نرسیده اند و دو کشور تقریبا هر هفته باهم تنش و درگیری مرزی دارند./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار