تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

آیت‌الله رئیسی: محاسبات آمریکا در حمایت و تشدید آشوب‌ها در ایران غلط بود

رئیسی با اشاره به «محاسبه غلط آمریکا در حمایت و تشدید آشوب‌ها»، اظهار داشت: آمریکا به غلط تصور می‌کرد تحریم‌های آن‌ها ملت ایران را متوقف خواهد کرد، اما وقتی دیدند ملت ایران در برابر تحریم‌ها نه تنها متوقف نشد، بلکه به رشد و پیشرفت خود ادامه داد، به فتنه‌انگیزی علیه جمهوری اسلامی ایران روی آوردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۷ - ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 17
کد خبر: ۱۵۴۹۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس جمهوری اسلامی ایران و سطان عمان بر اراده خود برای ارتقای سطح روابط دو کشور در عرصه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی تاکید کردند.

سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز دوشنبه در پاسخ به تماس تلفنی «هیثم بن‌طارق آل سعید» سلطان عمان با بیان اینکه شاهد بالاترین سطح از اعتماد و مشارکت دو کشور در عرصه سیاسی هستیم، روابط تهران و مسقط را در عرصه‌های مختلف رو به رشد ارزیابی کرد.

رئیس جمهور با اشاره به عزم مصمم جمهوری اسلامی ایران برای تنوع و عمق بخشیدن به روابط خود با عمان، اظهار امیدواری کرد، روند تعاملات و تبادلات ایران و عمان، همانند یکسال گذشته رو به رشد باشد.

رئیسی همچنین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به «محاسبه غلط آمریکا در حمایت و تشدید آشوب‌ها»، اظهار داشت: آمریکا به غلط تصور می‌کرد تحریم‌های آنها ملت ایران را متوقف خواهد کرد اما وقتی دیدند ملت ایران در برابر تحریم‌ها نه تنها متوقف نشد، بلکه به رشد و پیشرفت خود ادامه داد، به فتنه‌انگیزی علیه جمهوری اسلامی ایران روی آوردند.

وی همچنین تاکید کرد: ملت ایران در مقابل اقدامات خصمانه آمریکا منفعل نخواهد بود و ابتکار عمل را در دست دارد.

«هیثم بن‌طارق آل سعید» سلطان عمان نیز در این گفتگوی تلفنی با بیان اینکه شخصا اجرای توافقات حاصل شده میان دو کشور را پیگیری می‌کند، تصریح کرد: روابط دوجانبه همانطور که توافق شده، در حال پیشرفت است و هر دو ملت از آن منتفع می‌شوند./ انتخاب

ارسال نظر