شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است سخنگوی سپاه: حمله به کشتی‌های متخلف با هماهنگی مسئولان ارشد نظام انجام شد

آقای دایی بیاید با هم کمیته حقیقت یاب تشکیل دهیم

آقای دایی بیاید با هم کمیته حقیقت یاب تشکیل دهیم دیشب علی دایی برای دومین بار نسبت به فوت اسرا پناهی موضع گیری کرد و علت این حادثه را زیر سوال برد. خوب است ایشان به همراه جمعی از رسانه‌ها کمیته حقیقت یابی را تشکیل دهند و برای شفاف شدن صحت ماجرا کار را پیش برند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 18
کد خبر: ۱۵۵۰۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی دایی دیشب برای دومین بار در مورد فوت یک دانش آموز اردبیلی موضع گیری کرد. دایی در استوری پیج خود نوشت: « با توجه به صحبت های عموی اسرا پناهی در صدا و سیما که عامل مرگ را بیماری مادرزادی و نارسایی قلب عنوان می نماید (اینجانب قبول ندارم) که در بیمارستان فاطمی اردبیل اتفاق افتاده است پس خودکشی دختر نازنین شهرم صحت ندارد و شما راست نمی گویید. در پاسخ به اخبار «منتصب» به اینجانب در صدا و سیما و برخی از خبرگزاری ها لازم به ذکر می دانم اطلاعات من از زادگاهم اردبیل کامل می باشد و اگر به صحت مسئله ای نرسم هیچگاه اظهار نظر نمی کنم.»

 

حالا که آقای دایی بر نظر خودشان اصرار دارند پیشنهاد میکنیم با توجه به اهمیت مسئله و برای شفاف شدن ابعاد این اتفاق، ایشان یک کمیته حقیقت یاب تشکیل دهند و تا شفاف شدن مسئله کار را پیش ببرند و رها نکنند.

 

مسلما خبرگزاری فارس و سایر رسانه ها هم به جهت احترامی که به ایشان قائل هستند در تمام این مسیر همراهشان خواهند بود.

 

به نظر می رسد در این حادثه شاهدان زیادی وجود داشته باشد؛ از صدها دانش آموزی که در مدرسه شاهد هستند تا کادر بیمارستان و خانواده و دوستان و آشنایان دختری که فوت کرده می توانند به آقای دایی کمک کنند تا مسئله روشن شود؛ ما هم به عنوان رسانه در کنارشان خواهیم بود.

 

شواهدی وجود دارد که فوت این دختر با مسمویت دارویی بوده با این حال خانواده ایشان تاکید دارند که این حادثه ناشی از بیماری قبلی این دختر بوده است که خود این مسئله هم قابل درک است. در هر صورت این ماجرا حتما پیچیده تر از سقوط هواپیمای اوکراینی نیست که به فاصله 2 روز توسط جمهوری اسلامی ایران تعیین تکلیف شد. ایشان هم می تواند با حضور رسانه ها ماجرا را در کمترین زمان پیگیری کنند و برای مردم توضیح دهند چه اتفاقی افتاده است.

 

جمهوری اسلامی ایران با مردم خود صادق است. اگر در مدیران میانی هم کسانی باشند که دچار خطا و سهوی شدند باز هم جمهوری اسلامی هرگز با مردم خود غیر صادقانه برخورد نخواهد کرد و تا محکومیت آن مدیران پیش میرود. شایسته است آقای دایی هم همین شیوه را انتخاب کنند و تا انتهای مسیر کار را پیش ببرند و مسوولیت هر نتیجه ای که حاصل شد را برعهده گیرند. اگر ایشان دچار خطا شدند نیز مانند جمهوری اسلامی ایران صادقانه برخورد کرده و ضمن عذرخواهی از مردم برای جبران ماجرا اقدام کنند.

 

اگر در این چند روز آقای دایی دچار ضرر و زیانی بابت تعطیلی کسب و کار خود شد نیز خبرگزاری فارس با اعلام فراخوانی به پشتوانه کمکهای مردمی تعهد می‌دهد که این ضرر و زیان را جبران کند تا این مسئله شفاف شود./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار