
به گزارش راهبرد معاصر؛ علی رضوانی خبرنگار بخش خبری 20:30 که در مستند «مظنونین همیشگی» که درباره بازداشت شدگان محیط زیستی و مرحوم کاووس سید امامی می باشد با یک کارشناس مصاحبه می کند که در ادامه ادعای عجیب پسر مرحوم سید امامی را در پی داشت.
با پخش چند دقیقه از مستند «مظنونین همیشگی» از صداوسیما که درباره فعالیت بازداشتشدگان محیط زیستی و مرحوم کاووس سید امامی است، شبکه فارسی زبان ایران اینترنشنال به نقل از فرزند سید امامی ادعایی را درباره گزارشگر این برنامه مطرح کرده است.
این رسانه به نقل از رامین سیدامامی مدعی شد: گزارشگر این مستند یک بازجو بوده است!
علی رضوانی، خبرنگار بخش خبری 20:30 است که در مستند «مظنونین همیشگی» با یک کارشناس مسائل امنیتی مصاحبه میکند.
این مستندی که گفته شده بود شامل اعترافات جاسوسان بازداشتی است که در شرکتی محیط زیستی فعالیت داشتند حواشی و ادعاهای بسیاری را با خود به همراه داشته است.
بیوگرافی علی رضوانی
علی رضوانی خبرنگار و گزارشگر ایرانی در ۲۸ آذر ۱۳۶۳ در محله چیذر تهران به دنیا آمده و دارای مردک تحصیلی رشته علوم ارتباطات در مقطع لیسانس می باشد.
از کودکی وارد رشته ورزشی کونگ فو شده و پایش به تیم ملی باز می شود. علی رضوانی چند سال در این رشته ورزشی فعالیت داشت تا وارد عرصه خبرنگاری شد. درباره ازدواج و زندگی شخصی او اخبار ضد و نقیضی است و اطلاعات دقیقی در دست نیست.


خواهر مجری برنامه خارج از گود از کارمندان صدا و سیما است و چند سالیست که در سازمان صداوسیما مشغول است.
درواقع مشوق برادرش برای ورود به خبرنگاری ایشون بوده است.


رضوانی بیشتر در حوزه ورزشی فعالیت کرده است، گزارش های جنجالی وی در برنامه خارج از گود، درباره چهره های معروفی چون علی دایی، امیر قلعه نوعی ، فرهاد مجیدی ، کارلوس کی روش و همچنین امیر تتلو او را به شهرت رساند.
وی اجرای برنامه بدون تعارف را که با چهره های سیاسی، فرهنگی و … به گفتگو میکرد را نیز بر عهده داشت.

درود و سلام بر علی اقای رضوانی گل قلب ما بچه های ناجا عاشقانه عاشقتم حاج علی
یکی نیست بگه آقای رضوانی عزیز. مرد حسابی خب چرا گزارشاتو یک طرفه تهیه میکنی باید جانب انصاف رو هم رعایت کنی .تو خبرنگاری و مسوولیتت خیلی سنگینه . میایی از خانواده شهدا و خانواده کشته شدگان گزارش تهیه میکنی و اشک مردمو به نفع این حکومت درمیاری درست .خب یه گزارشی هم تهیه کن که چرا تو این شلوغی ها مامورا شیشه ماشین ها را میشکستند و چرا عده ای توسط حکومت در شلوغی ها کشته شدند ؟ اگه مردی مردانگی کن و حقیقت را آن چنان که هست گزارش کن برادر. بعد مردم خودشون شعور دارن قضاوت میکنن. البته حق داری خودت جیره خوار این حکومتی . یا حق
والله خبرنگاربودن جنبه و جذب و کاریزما میخاد که رضوانی همشون داره
تو بهترینی آقای رضوانی گل گلاب!!!!
هرروز عشقم نسبت به علی بیشتر بیشتر میشه
من مجری گری ایشون رو خیلی دوست دارم به ویژه در برنامه بدون تعارف.واقعا خیلی برنامه قشنگ و جالب برای من است.
خوب آقای رضوانی عادت داره به نرخ روز وز نون بخوره و حروم حلال فرقی براش نداره و از طرفی برای این خبرهای خنده دارش و بازجویی های مسخرش که هم از صدا سیما حقوق میگیره و هم از وزارت اصلاعات بعد فقط موندم چرا عذاب وجدان نمیگیره البته اگر این جوانی مونده باشه براش
همان اصطلاح نچسب ترین فرد خبرنگار برازنده ایشان است .
اقای رضوانی دمت گرم واقعا که نمونه ای گزارشاتت واقعا به دل میشینه مخصوصا وقتی که حاج قاسم رو چاشنی حرفات میکنی