تصمیم آمریکا برای آزادسازی بخش دیگری از ذخایر نفتی خود-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

تصمیم آمریکا برای آزادسازی بخش دیگری از ذخایر نفتی خود

آمریکا قصد دارد با حفظ توازن در بازار نفت، ۱۰ تا ۱۵ میلیون بشکه از ذخایر نفتی خود را آزاد کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۳ - ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 18
کد خبر: ۱۵۵۱۰۸

به گزارش راهبرد معاصر. آمریکا اعلام کرد در راستای برقراری توازن در بازار نفت و پایین نگه‌داشتن قیمت نفت به اندازه کنونی، قصد دارد ۱۰ تا ۱۵ میلیون بشکه از ذخایر نفتی خود را آزاد کند.

خبرگزاری بلومبرگ در پیامی توییتری اعلام کرد: «کاخ سفید ضمن اعلام این تصمیم در بخش انرژی گفته است قصد دارد تا ذخایر استراتژیک آمریکا را نیز پر کند.»

پیش از این کشور‌های عضو اوپک پلاس موافقت کردند تا تولید نفت را از ماه نوامبر به میزان ۲ میلیون بشکه در روز کاهش دهند و سطوح مورد توافق برای ماه اوت را به عنوان پایگاه مرجع در نظر بگیرند. این اقدام، نشان دهنده تمایل کشور‌های تولیدکننده نفت برای جلوگیری از کاهش اخیر قیمت‌های جهانی است.

این تصمیم باعث شد تا مقامات آمریکایی به شدت از تصمیم ریاض انتقاد کردند، اکنون کشور‌های غربی به دلیل تحریم حوزه انرژی روسیه با افزایش بهای سوخت و تورم بالا دست به گریبان هستند و تصمیم اوپک پلاس برای کاهش عرضه می‌تواند باعث ایجاد رکود اقتصادی در این کشور‌ها شود.

در همین راستا روز گذشته «برنی سندرز» سناتور دموکرات آمریکایی، نسبت به تعامل سلاح میان واشنگتن و ریاض واکنش داد و خواستار توقف ارسال سلاح شد.

در مقابل هم «سهیل المزروعی» وزیر انرژی و زیرساخت امارات، مدعی شد تصمیم اوپک پلاس برای کاهش تولید نفت یک تصمیم کاملا فنی بوده است. پیش از این نیز «هیثم الغیص» دبیرکل سازمان اوپک اعلام کرده بود که تصمیم اوپک پلاس درباره کاهش تولید نفت تصمیم درست در زمان مناسب بوده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار