بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

بلینکن خواستار آزادی زندانیان دو تابعیتی در ایران شد

بلینکن خواستار آزادی زندانیان دو تابعیتی در ایران شد وزیر خارجه آمریکا در ادامه مداخله گری در امور داخلی ایران و حمایت از اغتشاشگران خواستار آزادی زندانیان دو تابعیتی شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۱ - ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 18
کد خبر: ۱۵۵۰۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در بیانیه‌ای که در پایگاه وزارت خارجه این کشور منتشر شده است بار دیگر ضمن اعلام حمایت واشنگتن از ناآرامی‌ها در ایران، خواستار آزادی زندانیان دو تابعیتی شد.

وی در این بیانیه که تاییدی بر پشتیبانی واشنگتن از اغتشاشات در ایران است حوادث اخیر در ایران را مردمی، قابل توجه و از پایین به بالا دانست.

وزیر خارجه آمریکا در واکنش به حوادث اخیر در زندان اوین گفت با مقامات سوئیس که حافظ منافع آمریکا در ایران است در خصوص زندانیان دوتابعیتی تماس گرفته و خواستار آزادی هرچه سریعتر آن‌ها شده است.

پیش از این «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، در ادامه مداخله گری واشنگتن در امور داخلی ایران در پیامی توییتری درخصوص آتش‌سوزی در زندان اوین اظهار نظر کرد و مدعی شد مسائل را از نزدیک پیگیری می‌کنند.

همچنین در راستای مداخلات آمریکایی، «کارین ژان پی یر» سخنگوی کاخ سفید، در ادامه رویکرد دوگانه این کشور و برخلاف ادعای داشتن دیپلماسی در قبال ایران اذعان کرد تمرکز دولت بایدن بر روی ناآرامی‌ها در ایران است نه مذاکرات رفع تحریم‌ها.

«جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، نیز در همان زمان بار دیگر از اغتشاشات ایران حمایت و با صدور بیانیه‌ای اعلام کرده بود که در کنار مردم ایران برای رسیدن به خواسته خود ایستاده است./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار