شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

تذکرات شفاهی نمایندگان|قوه قضائیه با اظهارات غیرکارشناسی درباره اغتشاشات برخورد کند

وکلای‌ ملت در تذکرات شفاهی خود به موضوع اغتشاشات اخیر، افزایش حقوق بازنشستگان و وضعیت حقوقی معلمان مهرآفرین پرداختند که در این گزارش می‌خوانید.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۵ - ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 18
کد خبر: ۱۵۵۱۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ نمایندگان در جلسه علنی خود به موضوعاتی همچون اغتشاشات اخیر، رتبه‌بندی معلمان ، جبران خسارت سیل برای آسیب دیدگان، افزایش حقوق بازنشستگان و ... پرداختند که در این گزارش می‌خوانید:

 

*وزارت امور خارجه به حمایت برخی از کشورها از اعتراضات خیابانی واکنش قاطع نشان دهد

سیدغنی نظری نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز قوه مقننه در تذکر شفاهی خود، گفت: از وزارت امور خارجه می‌خواهم در قبال حمایت برخی از کشورها از اعتراضات خیابانی و رسانه‌های دروغ پراکن معاند که با بزرگ نمایی به دنبال وارونه نمایی هستند و کشورهای آدمکش واکنش قاطع و فعال نشان داده و اقدام حقوقی لازم را براساس حقوق بین الملل انجام دهد. مردم ایران اجازه دخالت در امور داخلی را به عهدی نمی‌دهند و این نیز در 43 سال گذشته مشخص شده است.

 

وی بیان کرد: از همکاران گرامی درخواست دارم افزایش منطقی و معقول حقوق بازنشستگان را در نظر بگیرند تا قسمتی از مشکلات این قشر عظیم حل شود چرا که آنچه در لایحه بودجه آمده نمی تواند جبران مافات کند.

 

نماینده خلخال و کوثر در مجلس بیان کرد: دانشگاه آزاد به عنوان یادگار امام راحل (ره) که همیشه مورد لطف رهبری است وضع مناسبی ندارد، حقوق پرسنل و اعضای هیات علمی بسیار پایین تر از کارکنان همسطح و همتراز است لذا توجه دولت و مجلس را می طلبد چون نصف بار آموزش عالی آموزشگاه ها روی دوش این دانشگاه است.

 

*قوه قضائیه با اظهارات غیرکارشناسی درخصوص اغتشاشات برخورد کند

محمدصالح جوکار رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلام نیز در تذکر شفاهی خود گفت: هر کس براساس قانون اساسی مسئول گفتار و رفتار خود است، اگر گفتار و رفتاری باعث اضرار به دیگران باشد، باید در محاکم قضایی پاسخ دهد.

 

وی افزود: در اغتشاشات اخیر برخی افراد غیرمسئول قبل از روشن شدن واقعه، عالمانه، آگاهانه و عامدانه اظهارات عجولانه، خلاف واقع و غیرکارشناسی داشتند و با رژیم صهیونیستی، آمریکای جنایتکار و آل سعود همراه و موجب تشویش افکار عمومی شدند، ضرورت دارد قوه قضائیه به این موضوع ورود نماید و هزینه‌هایی که بر نظام و مردم وارد شده از آنها دریافت کند.

 

رئیس کمسیون شوراها ادامه داد: مجلس قانون رتبه بندی و بودجه آن را در قانون بودجه 1401 تصویب کرد، اما تاکنون احکام معلمان صادر نشده و این موضوع شامل حال معلمان طرح مهرآفرین نیز نگردیده، لازم است در لایحه دوفوریتی افزایش حقوق کارکنان موضوع معلمان طرح مهرآفرین نیز برطرف شود.

 

جوکار در بخش دیگری از تذکر خود با تاکید بر اینکه دولت جدیت بیشتری در جبران خسارات سیل و سرمازدگی داشته باشد، عنوان کرد: سیل به زیرساخت ها خسارت زیادی وارد کرده و هزینه هایی بر مردم تحمیل شده، انتظار داریم دولت، وزیر کشور و رئیس سازمان برنامه و بودجه در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند./ تسنیم

ارسال نظر