معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق ۴ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انفجار مخازن سوخت در بصره الجولانی به ریاض می‌رود کشته شدن ۲۵ تروریست در مرز با افغانستان روسیه موشک استثنایی قاره پیمای جهان را آزمایش کرد

شلیک توپخانه‌ای کره‌شمالی برای هشدار به کره‌جنوبی

ارتش کره شمالی اعلام کرد که شلیک توپخانه‌های این کشور، به‌عنوان هشداری به تداوم رزمایش‌های نظامی کره جنوبی انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۴ - ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 19
کد خبر: ۱۵۵۲۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های محلی شامگاه سه‌شنبه از شلیک هشدار توپخانه‌های کره شمالی به سمت همسایه جنوبی خود خبر دادند.

ارتش کره شمالی ساعاتی بعد در بامداد چهارشنبه اعلام کرد که توپخانه‌هایش به‌عنوان هشداری به تداوم رزمایش‌های نظامی کره جنوبی، چندین گلوله شلیک کرده‌اند.

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ»، در بیانیه ارتش پیونگ‌یانگ آمده است که «دشمنان» کره شمالی باید بلافاصله ایجاد تنش و اقدامات تحریک‌آمیز در منطقه را متوقف کنند.

پیش از این، مقامات کره جنوبی گفته بودند این گلوله‌ها در داخل مناطق حائل دریایی که دو کره بر اساس توافق سال ۲۰۱۸ برای کاهش تنش منعقد کرده‌اند، سقوط کرده است.

رئیس ستاد مشترک ارتش کره جنوبی اعلام کرد که یگان توپخانه ارتش کره شمالی سه شنبه شب به وقت محلی ۱۰۰ گلوله به سمت سواحل غربی و ۱۵۰ گلوله به سمت سواحل شرقی این کشور شلیک کرد. در هفته‌های اخیر، کره شمالی آزمایش‌های موشکی و توپخانه‌ای را انجام داده است.

چند روز قبل نیز کره شمالی تأیید کرد استفاده از بمب‌های اتمی تاکتیکی علیه مواضع کره جنوبی و آمریکا را شبیه‌سازی کرده است. اعلام این پیام هم‌زمان با هفتاد و هفتمین سالگرد تأسیس حزب حاکم کارگران از سوی خبرگزاری رسمی کره شمالی انجام شده است.

در بحبوحه احتمال آزمایش اتمی جدید کره شمالی، رسانه‌ها از آماده باش دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی خبر دادند. دفتر «یون سوک یول» رئیس جمهور کره جنوبی از روز یکشنبه در حالت آماده باش ۲۴ ساعته قرار دارد زیرا انتظار می‌رود کره شمالی هفتمین آزمایش اتمی خود را انجام دهد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار