ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است

کیم جونگ اون: کره شمالی و چین آینده‌ زیباتری می‌سازند

خبرگزاری رسمی کره شمالی اعلام کرد که «کیم جونگ اون» رهبر این کشور برای «شی جین پینگ» بابت تمدید ریاست جمهوری چین پیام تبریک صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۸ - ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 23
کد خبر: ۱۵۵۷۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، رهبر کره شمالی به تمدید پنج ساله ریاست جمهوری شی جین پینگ در چین واکنش نشان داد و بر ایجاد «آینده‌‌ای زیباتر» برای این دو کشور تاکید کرد.

منابع رسانه‌ای غربی شامل خبرگزاری فرانسه خبر دادند که «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی پیامی ویژه برای شی جین پینگ بابت تمدید ریاست جمهوری چین صادر کرد.

خبرگزاری رسمی کره شمالی در این باره گزارش داد، کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی "صمیمی ترین تبریک" خود را به شی جین پینگ رئیس جمهور چین فرستاد.

بنا بر گزارش این رسانه کره شمالی، کیم جونگ اون در پیام تبریک به شی جین پینگ تصریح کرد: «من همراه با شما، آینده زیباتری را در روابط کره شمالی و چین طبق مقتضیات زمانه شکل خواهیم داد».

شی جین پینگ به دنبال نشست حزب حاکم کمونیست برای سومین بار به عنوان دبیرکل حزب کمونیست چین انتخاب و ریاست جمهوری او برای یک دوره پنج ساله تمدید شد.

پیام تبریک رهبر کره شمالی به رئیس‌جمهور چین در شرایطی مطرح شده که ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه هم به شی جین پینگ همتای چینی خود پیام تبریک ویژه فرستاد.

کره شمالی که با چین مرز مشترک دارد، طی دهه‌های گذشته همواره روابطی گرم با هم داشته‌اند و به رغم فشارهای آمریکا و متحدان این روابط نزدیک ادامه دارد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر